2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 52 پست
من پریودیم با ان تی فقط یک روز فرق داشت گلم . ۳۸ هفته و ۳ روزم میشه جمعه . میشه بپرسم وزن بچتون تو چ ...

اهاا بسلامتی من ان تی ده روز جلوتره.

وزنش تو فکر کنم 33,هفته رفتم 2100بود

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاا بسلامتی من ان تی ده روز جلوتره. وزنش تو فکر کنم 33,هفته رفتم 2100بود

اون تاریخی که میزنن برای طبیعی هست فک کنم منم الان تو تمام سونو گرافی هام زده تاریخ ۱۲ . ۱۲ ولی چونکه سزارینی هستیم باید یک ده روزی زودار بریم در اصل دکترم گفت ۲۸ بیا ولی خودم نخواستم گفتم تاریخش لااقل اخر برج نباشه اول برج میام ۱ اسفند باز بهتره😅😅

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
اهاا بسلامتی من ان تی ده روز جلوتره. وزنش تو فکر کنم 33,هفته رفتم 2100بود

عزیزم انشالله که صحیح و سالم باشه خودتم انشالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی .

اون تاریخی که میزنن برای طبیعی هست فک کنم منم الان تو تمام سونو گرافی هام زده تاریخ ۱۲ . ۱۲ ولی چونک ...

عزیزم کاش من میگفتن همین الان درش بیار خسته شدم شما خودت بچه سوم خواستی بچه هات چند سالشونه خودت چند سالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کاش من میگفتن همین الان درش بیار خسته شدم شما خودت بچه سوم خواستی بچه هات چند سالشونه خودت چند ...

ای جان من خودم خیلی میخاستم به زور شوهرم رو راضی کردم . دخترم نزدیک ۱۲ پسرمم نزدیک ۹ سالشه اینم پسره شما چی خودمم ۳۳ سالم هست

ای جان من خودم خیلی میخاستم به زور شوهرم رو راضی کردم . دخترم نزدیک ۱۲ پسرمم نزدیک ۹ سالشه اینم پسره ...

من دیگه اصلا نظر سومی نداشتم دوتا دختر دارم بزرگه 16سالشه کوچکه 8خودم 38سالمه خدا خواسته باردار شدم این هم پسره خیلی اذیت شدم افسردگی گرفتم تو سایت خیلیا منو میشناسن دیگه هر طور بود رسومدمش به آخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جان من خودم خیلی میخاستم به زور شوهرم رو راضی کردم . دخترم نزدیک ۱۲ پسرمم نزدیک ۹ سالشه اینم پسره ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40