2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 45 پست

[QUOTE=409559157]سلام عزیزم.. اگر دکترت و اونی که بخیه میزنه کارش خوب باشه اینبار هم اذیت نمی شی.. من زایمان اولم رو ...[/QUOTE

خدا کنه مشکل نداشته باشم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=409559157]سلام عزیزم.. اگر دکترت و اونی که بخیه میزنه کارش خوب باشه اینبار هم اذیت نمی شی.. م ...

سلام خانومی، ببخشید میپرسم، شما الان دقیقا چند هفته ای؟ چرا براتون داپلر نوشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی، ببخشید میپرسم، شما الان دقیقا چند هفته ای؟ چرا براتون داپلر نوشتن؟

سلام عزیزم ممنون من هفته ،35ام بخ خاطر دوبار سز شدم قبلا برام دپلر نوشت دکتر که ببینه چسبندگی جفت دارم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ممنون من هفته ،35ام بخ خاطر دوبار سز شدم قبلا برام دپلر نوشت دکتر که ببینه چسبندگی جفت دا ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنید. دکتر نگفته خودش چقد دستمزد میگیره؟ همون زیرمیزی

انشاءالله به سلامتی زایمان کنید. دکتر نگفته خودش چقد دستمزد میگیره؟ همون زیرمیزی

سلامت باشی عزیزم والا دکتر گفت نمی گیرم فقط بیمارستان ولی یه دکتر دیگه رفتم گفت 10تمن میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با پمپ درد عالی عالی بودم ولی خواهرم حالت تهوع و استفراغ گرفت درش آوردن حالشو بدتر میکرد

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

من دوتا سزارین داشتم پمپ درد هم نداشتم. با شیاف و اینا اکی بود. بازم برگردم عقب سزارین میکنم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من حدود 3-4 سال پیش پمپ درد داشتم ولی با این حال چند ساعت اول بعد از بهوش اومدن دردم خیلی زیاد بود بعدش آروم شد.

یکی از اقوام چند ماه پیش زایمان کرد بیمارستان دولتی بود، گفته بودن پمپ درد نداریم.

ببخشید مگه برای سزارین هم پمپ درد استفاده میکنن فک نمیکنم ☹منم جمعه وقت سزارین دارم سومیم هستش برای منم دعا کن زود سرپا شم اخه وقتی بچه داری سخته باید زود خوب بشیم به بقیه هم برسیم

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
ببخشید مگه برای سزارین هم پمپ درد استفاده میکنن فک نمیکنم ☹منم جمعه وقت سزارین دارم سومیم هستش برای ...

عزیزم بسلامتی و دل خوش بغلش بگیری آره استفاده میکنن بستگی به دکتر و بیمارستانت داره برا منم دعا کن دیگه خسته شدم از درد کمر و سنگینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوتا سزارین داشتم پمپ درد هم نداشتم. با شیاف و اینا اکی بود. بازم برگردم عقب سزارین میکنم.

من سزارین اولم عالی بود دومی خیلی اذیت شدم سومی الان خیلی میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بسلامتی و دل خوش بغلش بگیری آره استفاده میکنن بستگی به دکتر و بیمارستانت داره برا منم دعا کن د ...

انشالله تو هم زود میگذره . راستی برای وزن نی نی رفتی هفته ۳۲ اینا یا نه چطوره وزن بچت

انشالله تو هم زود میگذره . راستی برای وزن نی نی رفتی هفته ۳۲ اینا یا نه چطوره وزن بچت

انشالله عزیزم آره رفتم وزنش خدا را شکر خوب بود هفته چند میخواد سرارینت کنه با ان تی حساب کرده یا سونو برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پریودیم با ان تی فقط یک روز فرق داشت گلم . ۳۸ هفته و ۳ روزم میشه جمعه . میشه بپرسم وزن بچتون تو چند هفتگی که رفتین چند بود

انشالله عزیزم آره رفتم وزنش خدا را شکر خوب بود هفته چند میخواد سرارینت کنه با ان تی حساب کرده یا سون ...

از روز اول که رفتم سونو و ان تی همشون یک روز بودن گلم تاریخش