2777
2789
عنوان

بند انداز برقی

213 بازدید | 17 پست

میخوام بند انداز برقی بخرم به نظرتون وسیله بدرد بخوری هست؟ قابل استفادست؟ کار باهاش راحته؟ چه مارکی خوبه؟

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دارم خیلی خوبه مارک براوون

من خیلی پرموهستم هفته ای یبار باید میرفتم اصلاح ولی الان راحتم قشنگ موهارو جمع میکنه و دردشم کمتر از بند انداختن فقط برا پیشونیت باید حواست باشه تو ابرو نری 

من نوار چسب میندازم رو ابروهام

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

من دارم کار باهاش خیلی راحته 

اره کار راه اندازه

مال خودم فیلیپس 

مارک پرسنلی هم مامانم داره خوبه 

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
فقط برا پشت لب چون از گونه ی ذره بالا بری یا ابروهاتو میکنه یا موهای سرتو

شما موهاتو قشنگ ببند یه روسریم سرت کن رو ابرو هاتم نوار چسب بنداز دیگه نمیکنه من چند ساله دارم اینحوری استفادش میکنم

من كه دارم و راضي ام

حداقلش اينه كه صورتم هميشه تميزِ و هر چند ماه يكبار ميرم ارايشگاه، 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خخخخ چ کاریه

خب راه حل دادم واقعا خنده داشت

منی که پرمو هستم و هفته ای یبار باید میرفتم ارایشگاه الان راحتم ماهی بیار میرم ارایشگاه