2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو که تحریف شده اما اگه اوضاع واقعی اون دهه رو میخوای ببینی تاسیان بهتره

تاسیان پولدارا رو نشون میده سرزمین مادری از هر دو قشر سرزمین مادری تاریخی تره تاسیان عاشقانه هس تا تاریخی تاسیان مثل زخم کاری و دل و ... به یه قشر پرداخته الان اوضاع مالی ما همه مثل اونا هس نه یه درصد خیلی کم

در اصل اینو باید از کسایی که اون دوره رو دیدن پرسید

طبق حرفای مادرجون من سرزمین مادری به واقعیت خیلی نزدیک تره

حتی از لحاظ اقتصادی به نظرم حتی سرزمین مادری هم نتونسته حق مطلب رو ادا کنه

یا مثلا داداش مادرجونم تو اعتراضات تیر میخوره و بهش خون مسموم تزریق میکنم و تا آخر عمرش از درد شکنجه شد یکی از بچه هاشم که بعداز اون به دنیا اومد نصف سال تو بیمارستانه بخاطر همون خون مسموم

در اصل اینو باید از کسایی که اون دوره رو دیدن پرسیدطبق حرفای مادرجون من سرزمین مادری به واقعیت خیلی ...

دقیقا مثلا میگن تو مدارس تغذیه شیر موز و فلان میدادن مادر من تازه باباش باغدار بوده میوه و ...مشکل نداشتن میگه ولی اصلا تو مدارسمون از این خبرا نبود که تغذیه اینطوری بدن ما موز سال به سال نمیدیدیم حالا فقیر ترها بماند متاسفانه الان فقط تصاویر فیلمهای شمال شهر تهران رو اون زمان نشون میدن مردم فکر میکنن اوضاع همه همین بوده از سر خوشی ریختن بیرون

همین الان هم شمال شهر تهران تو خوشی غرقن زندگی های لاکچری مدارس لاکچری ولی همه اینطورن نه