2777
2789
عنوان

دوراهی عجیب زندگی

49 بازدید | 4 پست

خانوما لطفا صادقانه راهنماییم کنین خیلی بهش نیاز دارم

من ۲۲ سالمه دیپلمم ولی هنوزم ک هنوزع ته دلم میخوام ک درس بخونم

از این ورم همش سرکارم و کل خرج زندگی با خودمه

یکیو دوسش دارم ک اونم دوسم داره میخوایم عقد کنیم چون طرف دانشجوعع منم کوتاه اومدم مثلا بجا طلا گفتم نقره بخریم و اینا ولی از این ورم میگم من یبار قراره ازدواج کنم چرا از آرزوهام بگذرم نی نی سایت رو میبینم ک همه خیانت میکنن و اینا میگم نکنه خیانت کنه فلان بعدا من بسوزم یه دلم میگه بمون برو سر خونه زندگیت یه زندگی جدید با کسی ک دوسش داری و شرو کنم یه دلمم میگه کنسل کن و اول یه سال کار کن یکم پول بیاد دستت برو درستو بخون و برا خودت زندگی مستقل درس کن

من با کسی ازدواج کردم که همدیگرو دوسداشتین. از صفر باهم شروع کردیم. ولی علاقه باعث شد بهتر نشناسمش.شما اول حسابی چشمات رو باز کن بشناسمش خیلی مشاوره برید.

خیلی تو شناخت بهت کمک میکنه.

اخلاق اولویتت باشه.الان پولدار شده ولی اخلاقش هم عشق روداز بین برده هم ثروتش برات معنی نداره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیامم تایپ خودکار داره بعضی کلمات جابجا شدن ولی منظور رو رسوندم😄

خیلی ممنونم عزیزم از اینکه جواب دادی واقعیتش و بخوای از لحاظ اخلاقی خوبع واقعا پختس رفتاراش ولی میدونی عزیزم هیچ کسیو صددرصدی نمیشه شناخت و به این اعتقاد دارم که زندگی شانسیه

ایشالا ک زندگیت روز به روز بهتر بشه و تو خوشبختی غرق شی:)