2777
2789
عنوان

استخدامی

70 بازدید | 2 پست

💢خبرهای مهم استخدامی

➖اعلام نتایج آزمون استخدامی بانک کشاورزی تا پایان این ماه

➖️اعلام نتایج اعتراضات آموزش و پرورش تا آخر هفته جاری

➖️آغار مرحله تحویل مدارک قوه قضائیه

➖️ اعلام نتایج آزمون استخدامی سرایداری در هفته جاری

➖️ اعلام نتایج وزارت بهداشت و شروع مرحله گزینش به تعداد ۱.۲ برابر ظرفیت

➖️ استخدام جدید ۷۴ هزار نفر در آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۵

➖️استخدام جدید وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۵(در انتظار صدور مجوز)

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

سلام وقت بخیر

من میخوام برای سال اینده بخونم برای آزمون استخدامی اموزگاری

میشه لطفا بهم بگید چه منابعی بخونم بهتره؟

من روانشناسی هستم که برای هر گره‌ای که تو زندگیت داری اول ذکر یاجوادالائمه ادرکنی تجویز میکنم...
سلام وقت بخیر من میخوام برای سال اینده بخونم برای آزمون استخدامی اموزگاریمیشه لطفا بهم بگید چه منابع ...

سلام. اگر به ایتای بنده پیام بدید ،بهتر میتونم راهنماییتون کنم .موفق باشید

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز