2777
2789
وای خدا نگو چیکار کنم چقدر احمق بودم حالا باز تو خوبه خودش درخواست جدایی داده یه چیزی هم گیرت میاد

من ک میخواستم زندگی کنم باهاش مشکلی نداشتیم مامانش بحث راه انداخت

خودش میخارید رفت این کارو کرد درخواست داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دلیل حساب نکردن ارابشگاه داماد برا مراسم عقد

بعد از همچین گداگشنه ای میخوای مهر بگیری؟ این بعدا جیب خودت و پدرتم میزد

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

بعد از همچین گداگشنه ای میخوای مهر بگیری؟ این بعدا جیب خودت و پدرتم میزد

😂جالب اینجاست ک گفته میدم مهریه

بعد گوهم ندداره

بعد فکرشم نمیکرد بزارم اجرا😂

اره بقران مامان عفریته ای داره ک نگووووو وایییی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تو نماز امشبم اینقدر نفرینش ...

شوهرت چی میگه چن سالتونه هر دو

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
😂جالب اینجاست ک گفته میدم مهریه بعد گوهم ندداره بعد فکرشم نمیکرد بزارم اجرا😂

حتما یه وکیل ماهر بگیر. چون قانون طرف مرداست. با چیزایی که از مادرش نوشتی هم الان راه های فرار از مهریه رو بهش یاد داده.

ان شاالله خیر نبینن که الکی با زندگی دختر مردم بازی میکنن

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

حتما یه وکیل ماهر بگیر. چون قانون طرف مرداست. با چیزایی که از مادرش نوشتی هم الان راه های فرار از مه ...

الهی امین

پناه بر خدا

از خدا خواستم جوابشونو بده جواب دل شکستمو

قانون درصورتی با مردا هست ک مرد خودش نخواد طلاق بده

من ک حاضرم زندگی کنم خودش طلاق میخواد

انگار پرنسسه

الهی امین پناه بر خدا از خدا خواستم جوابشونو بده جواب دل شکستموقانون درصورتی با مردا هست ک مرد خودش ...

ممکنه جلوی قاضی فیلم بازی کنه که قصدش زندگیه و مقصر تو و خانوادتین. اکثرشون همینکارو میکنن برای فرار از مهریه و نفقه