2777
2789
عنوان

باید چیکار کرد

136 بازدید | 6 پست

سلام من 20سالمه و تا الان هم نخواستم وارد رابطه ای بشم که عاشق نشدم...

پارسال به واسطه یه معرف یه خواستگاری داشتم که مغازه داشت و به من خودش علاقه مند شده بود خیلی زیاد منم قضیه خواستگاری و نمیدونستم و از سمت خانواده ام هر دوبار رد شده بود و ایشون ماه ها به من فقط نگاه کرد و زل زد همین تا اینکه نامزد کرد ولی بازم به دلیل نزدیک بودن به خونمون منو وقتی میبینه همه کارهاش و ول میکنه حتی وسط حرف با کسی و برمیگرده زل میزنه به من و چندباری که دیدم متوجه شدم با من فقط این رفتار و داره جوری نگاه میکنه که احساس میکنم هنوز ذهنش درگیر منه چون تو یه شب خیلی سریع با اصرار مامانش نامزد کرده...

رفتار مامانشم با من خیلی سرد شده...

ولی خودش هنوز به من خیلی عمیق نگاه میکنه حتی جلوی خانواده ام...

باید چیکار کرد واقعا دلم برای هم جنس خودم میسوزه... چی بهش بگم هرچند ول کن نیست...

چی بگی وقتی اون چیزی نگفته ؟

بذار انقد نگاه کنه تا چشاش در بیاد

بگی میگه من به تو نگاه نمیکردم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا . برا منم پیش اومده ، یکی بود که بهم درخواست دوستی داد منم جواب رد دادم (شنیده بودم دختر بازه ) خلاصه چند سال هر جا میرفتم زل میزد بهم .ازدواج کرد ،منم ازدواج کردم ، اما هنوزم هر جا منو میبینه زل میزنه بهم .

عجیبه برام

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
چی بگی وقتی اون چیزی نگفته ؟بذار انقد نگاه کنه تا چشاش در بیاد بگی میگه من به تو نگاه نمیکردم

اون فکر میکنه من اصلا از اول قضیه رو میدونستم درحالی که من واقعا نمیدونستم ولی میدونستم باز ردش میکردم چون خانواده ها کلا بهم نمیخورن

نمیدونم واقعا . برا منم پیش اومده ، یکی بود که بهم درخواست دوستی داد منم جواب رد دادم (شنیده بودم دخ ...

این انگار انتظار داره من چراغ سبزی بهش بدم با اینکه نامزد داره! نمیدونم چرا پسرا انقدر ساده نگاه میکنن و متوجه جدیت قضیه نیستن که نامزد دارن زن دارن اصلا همین بی تعهدی که نتایج درخشان و در جامعه میبینیم...

این انگار انتظار داره من چراغ سبزی بهش بدم با اینکه نامزد داره! نمیدونم چرا پسرا انقدر ساده نگاه میک ...

بی محلش کن به قول اون کاربر انقدر نگاه کنه تا جونش در بیاد .

دقیقا

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)