2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

105 بازدید | 15 پست

نظرتون در مورد عشق زمینی و این سروده ی من

با تو فتح قله ی عشق چقدر آسونه

شدت جریان عشقت بیشتر از کارونه

رو زمین دیدمت اما تو فرشته ی من

فکر نکن جدایی از من آخه پاره ی تنی

شیک ترین پبرهنتو تنت کن و با من به مهمونی بیا

دستامون تو دست هم بیخیال بعضیا

می خوام امشب مهمون خونه ی تقدیر بشم

نیاد اون روز که ازت سیر بشم

نمی دونم عشق تو تهش کجاست

فکر کنم همون بهشت وعده ب خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومم تخصصی در زمینه شعر ندارم علاقه ای هم ندارم ولی خوشم اومد از به کار بردن واژه زیبای کارون 🥰🌊

یکی از فاکتورهای اصلی در سرودن شعر قدرت خیالپردازی شاعر هست

تشکر از شما

جسارتا؛

حکمت و آگاهی یه موضوع دیگه ست و بی ارتباط بود!!

از طرفی بی حال بود و ساده! کلی کلمات زنده و مغزدار، آرایه مختلف و... میشه استفاده کرد تا آدم رو به شوق بیاره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تو چی بلدی رو کن

ناراحت شدی؟ عذرمیخوام...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

جسارتا؛حکمت و آگاهی یه موضوع دیگه ست و بی ارتباط بود!!از طرفی بی حال بود و ساده! کلی کلمات زنده و مغ ...

اینجور که فهمیدم توی این فضا به جز خودم حال خیلی از آقایون خوش نیس

وات د فاز ؟؟؟؟

اینجور که فهمیدم توی این فضا به جز خودم حال خیلی از آقایون خوش نیسوات د فاز ؟؟؟؟

وقتی جنبه نداری نظرخواهی نکن!! به محترمانه ترین شکل ممکن برات نظر دادم، دیگه پیگیر بودنت چيه ؟!

نه مشتی عقاب در اوج چه خبر دارد از زمزمه های مرداب

حالا کی عقابه و کی مرداب به کنار، ولی خواهشن دیگه بیخیال ریپلای نکن.