2777
2789
عنوان

خاستگار

92 بازدید | 3 پست

سلام دوستان . من دختر۲۷ سالم .با ی پسر ۳ ساله دوستم . همه جوره خوبه باهم خوبیم .حتی از طرف من مادرم و خواهرم میدونن. از طرف او همههه میدونن . منو حتی مراسماتشون میاد دنبالم منو برده . قصدمون ازدواج بود اما من هیچ وقت بش نگفتم پاشو بیا جلو . خودم هم اولویتم کار بود .دوس داشتم براخودم مستقل باشم بعد برم خونه شوهر.براهمین تاحالا بش گیرندادم. اما خانواده هااا گیرمیدن صدا همه درومده ک تکلیفتونو چرا روشن نمیکنین . من چیزی نگفتم اونم مث این ک دنبال شرایط ایده آله . وضع ما خوبه وضع اونا باز بهتر از ما.خاستگارم زیاد داشتم اما هرکدوم ب بهونه ای رد کردم . مخصوصا ک اونو دوس داشتم اما الان گیرافتادم کسی برام اومده ک شرایط و اخلاق توپ عالی. خودمم اولین باره بعد از دوس پسرم خوشم میاد . ولی گیرکردم به هیچ عنوان روم نمیشه بش بگم اقا ۳ ساله همو شناختیم . اگ طلبی بیا بسم الله . ن ک برو . خب من ۲۷ ام . خواهرم همش میگ این خاستگارا ک میان تا ۳۰ بعدش دلبخاهت نیستااا یه فکر اساسی کن .خب واقعا هم زیاد اومدن تا حالا هعی دیت دست میکنم به خاطر اون . اونم که منتظره چیه نمیدونم. بیان لطفا بگین چجوری متوجهش کنم خاستگار دارم . وضعیت خودتو مشخص کن . احساس میکنم بگم غرورم بر میخوره. مامانم گفت من زنگ میزنم بش میگم خاستگار داره خبرش زیاد بم میگن ماهم موندیم چکنیم تکلیف روشن کن .ولی گفتم ن دست نگه دار.ببینم چکنم .اوناهم همینجور منتظرن ک اوکی دادم بیان شناسنامه بگیرن تو هوا معلقه همه چی. منم گیرافتادم وسط راه کمک لطفا راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

توام که مثله منی منم با یکی دوستم اونم زیاد بیخیاله نمیاد جلو منم از این طرف خواستگارامو رد میکنم

۲۳ سالمه همه دوستام ازدواج کردن من موندم فقط یجوریم الان انگار ک از دوستام عقب موندم