2777
2789

کوتاه بیا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زحمت نگش بزودی هممون میمیریم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

در حموم و ببند اون بیلبیلک فاضلاب هم ببند

آب و باز کن

غرق نمیشی با ساختمون میری پایین

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ساحل پرند

😂غروب پرند لب ساحل دیدنیه😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

😂غروب پرند لب ساحل دیدنیه😂

🤣🤣وبه شدت غرق شدنی

ببین کله عنی چه به روز مردممون اورده

اگه این تاپیکو ببینه ابراهام رو میزاره رو کولش برمیگرده دهاتش😂

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

🤣🤣وبه شدت غرق شدنی ببین کله عنی چه به روز مردممون اورده اگه این تاپیکو ببینه ابراهام رو میزاره رو ...

کله عنی رو چه خوب اومدی😂😂