2777
2789
عنوان

نی نی یار خانم

141 بازدید | 19 پست

نی نی یار عزیز چرا اجازه میدین وقتی یه تاپیک که صلاح دیدین تعطیل بشه دنبالش تاپیکهای دیگه ای زده بشه حالا یا مثبت یا منفی .. اگر یه تاپیک  بسته شده  حتما لازم بوده و دیگه بحث در موردش  لازم نیست و این که  تاپیکهای دیگه ای  براش زده بشه  لزومی نداره اون موضوع دوباره باز بشه و در مورد ش حرف زده بشه .. لطفا  در این مورد اقداماتی انجام بدین .. بعصی از کاربرها در تاپیکهایی  که استارتر  یکی  دیگه هست میرن و به بقیه کاربرها توهین میکنند و بعد میرن تاپیک دیگه ای میزنن و بقیه  توهین ها رو اونجا  ادامه میدن.  لطفا در این مورد بیشتر توجه کنید .   نماز  و روزهاتون قبول باشه  و خسته هم نباشید . 

نفهميدم چيشد؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار عزیز متوجه میشن عزیزم...  

من فضولشونم

ميخوام متوجه شم😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂

😁😁😁

زنگ بزن بهت بگم

شمارتو بده خخخ

منم فضووولم ميخوام متوجه شم😐😐😐

خوب ببین یه پست هست  بعد یا کاربرها دعوا میکنن یا سرکار ی هست یا استارتر دروغ میکه و اقا هست یا غیر اخلاقی هست یا  موردی  درش هست که  کاربرها اعصابشون خورد میشه بعد نی نی یار اون رو میبنده... اونقت یه عده میان در مورد اون یه تاپیک دیگه میزنن  و  همون  مسایل اونجا تکرار میشه ... یا یه کابر میره تو یه تاپیک دعوا  راه میندازه  بعد اون تاپیک  حذف بشه یا نشه  اون کاربر میره یه تاپیک میزنه  و  اون حرفها و مسایل که  توی دعوا مطرح شده بود  رو همونجا دوباره عنوان میکنه و بازم توهین هاش رو اونجا میکنه . به همین سادگی ........... منظورم این بود فضول  عزیز و نازنین و دوست داشتنی