پناه68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 311 عنوان انتخاب نام 239 بازدید | 24 پست سلام خانومای گل. لطفا تو انتخاب اسم کمکم. کنید. اسم پسرم پارسا. اسم پسر دوممو چی بذارم؟ تعداد رای : 22 نظرسنجی اسم پسر اولم پارساس. دومی رو چی بذارم؟ سپهر 8 36% مسیح 2 9% پویان 12 54% 1397/02/27 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersana1 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2291 با اومدنش کار ندارما ولی در کل پویان خیای قشنگه دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
nika_rad عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 150 سپهر خوبه ولی تلفظش سخته پویان خوبه اگرم می خوای بگردم برات اسم پیدا کنم به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 پویان بهش میاد السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
پناه68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 311 خودتون هم اگر اسمی می دونید خوشحال میشم باهام در میون بگذارید. خیلی واسم مهم نیست که بیان بهم. ولی خب اگر قشنگ باشه و به هم هم بیان نور علی نوره خب
1997delsa عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 375 ی اسم بزار ک وقتی بزرگ شد هم خودش ب اسمش افتخار کنه هم جامعه بپذیرن اون اسم رومسیح رو دوست ندارمسهپر خیلی قشنگهپویان با اسم پسر اولتون هماهنگتره when the world is against you the best place to hide is the madman
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37166 رسا ساشاسپهر هم عالیه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 پرهامم قشنگه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
مریم1368 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4151 حتمن که نباید اولش بهم بیاد که بذاری پویان ،ولی به نظر من سپهر و پارسا خیلی شیک تره وقتی باهم گفته میشه هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37166 اسمهایی که اولش پو داره تو زبان لاتین خیلی معنی بدی داره. نزاری بهتره بالاخرا آدم از آینده بچش خبر نداره شاید سر از فرنگستون دراورد عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پناه68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 311 سپهر خوبه ولی تلفظش سخته پویان خوبه اگرم می خوای بگردم برات اسم پیدا کنم اگه اسمی سراغ دارید ممنون میشم. نشد دختر شه بذارم پناه