2789
عنوان

گشنمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
بغچه عکس های عروسی واست تل گرام نشد!!!!!??????

نه😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سحری نخوردم حااالم بده درااااز کشیدم سرم داره می ترکه

واای اینجوری که خیلی بده صعیف میشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم سحری نخوردم حااالم بده درااااز کشیدم سرم داره می ترکه

من سر کارم  

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
من سر کارم    

وای تا الان؟ تا کی سرکاری

محتاجیم به دعا عزیزم تو برو به جای منم بخور😆

😂😂جلو شوهرم دلم نمیاد چیزی بخورم منم با شما افطار میکنم😎😎البته من تو دوران شیردهی هستم شوهرم نذاشت بگیرم😔😔

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
😂😂جلو شوهرم دلم نمیاد چیزی بخورم منم با شما افطار میکنم😎😎البته من تو دوران شیردهی هستم شوهرم نذا ...

حق داری گلم ادم شیر میده نمیتونه هیچی نخوره

تا 8

اووف😧 خیلیه

جاتون خالیییییییییی دیگه تحملم سرومد رفتم دلمه برگ مو رو خوردممممم ترشششش ترشششششش از اون ترشایی ک لوپ آدم ی جوری میشه چشامونم بسته میشه

هرچی بگین حق دارینننننن  
بدون سحری روزه گرفته بودماا

when the world is against you the best place to hide is the madman
[QUOTE=59363260]شوهر من از ساعت ١١ ب بعد ضعف كرده الانم خابيده،، منم گرسنمه همش دلم توت فرنگي هاي تو ...

هركي هوس يه چيزي ميكنه😝 ولي الان ك گفتي من دلم مغز و بناگوش ميخاد با ابغوره و فلفل قرمز زيااااد🤤🤤🤤🤤🤤🤤

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ساعت یک بیدار شدم تا الانم رو تختم😀 کم کم دارم بی حال میشم😞😞

خسته نباشی😂