2777
2789
عنوان

بیاین صحبت کنیم

156 بازدید | 30 پست

بچه ها من ۱۷ سالمه

یه چیزی میخوام از هم سن و سالای خوذم بپرسم جواب بدین

بچه ها من از نظر قیافه خیلی ها از قیافم تعریف میکنن و تقریبا هرجا هم میرم بیشتر نگاه ها رو منه نمیخوام از خودم تعزیف کنم البته

از نظر خودم ک اصلا زیبا نیستم

تا الان اصلا تو رابطه نبودم چون خانواذم خیلی سخت میگیرن و چون تو شهر کوچیک زندگی میکنیم ابرو براشون مهمه

به نظرتون رل بزنم با کسی یا فکز ابرو خانواذم باشم؟؟؟

بچه ها کلی شرایط پیش اومده ک میتونستم خانوادم نفهمن و این کارو نکردم

وقتی هم سن و سالام میبینم زندگی من نسبت به اونا خیلی یکنواخته اخه من رفیقای صمیمی و خوبی هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی خیلی ساده هستی اما طلا خود تویی میون شن ریزه ها

اصلا با کسی رل نزن بزار پاک بمونی تا وقتی عشق در قلبتو زد بتونی در قلبوتو ب روش باز کنی بعد خدانکرده بی ابرو نشی و ب عشقت نرسی

من بزرگتر و با تجربه تر از تو هستم میگم فعلا وارد این روابط نشو

چرا اخه؟ زندگیم خیلی یکنواخته رفیق ندارم یه مشت ادم حسود هم دورو برم ریخته

از لحاظ روحی خیلی تنهام

اخه به رشتمم علاقه ندارم انسانی ام

سعی کن دیپلمتو بگیری در کنارش هنری چیزی که علاقه داری ادامه بدی اگه الان رل بزنی در هر صورت ممکنه خانوادت بفهمن و برات بد تموم بشه و هم خودتو فعلا درگیر اینا نکن

سعی کن دیپلمتو بگیری در کنارش هنری چیزی که علاقه داری ادامه بدی اگه الان رل بزنی در هر صورت ممکنه خا ...

به رشته تجربی خیلی علاقه داشتم همه ارزوهام بر باد رفت

به رشته تجربی خیلی علاقه داشتم همه ارزوهام بر باد رفت

خودت نرفتی یا خانواده نزاشتن؟نمیتونی تغییر رشته بدی؟

من خودم تجربیم نمیدونم قراره در آینده چه گوهی بشم چون فعلا انگیزه ای ندارم و خیلی نا امیدم

من ازت بزرگترم خواهرانه بهت میگم تمرکزت رو بزار روی خودت ودرس و هدفت و فعلا وارد رابطه نشو🤍

بالاتر گفتم اخه رشتمم چیزی نیست ک با علاقه انتخابش کرده باشم

سلام عزیزم من همسنت نیستم ولی سنه شمارو گذروندم الان با کوله باری از تجربه اومدم حرف بزنم باهات 😊ببین قشنگم بااین اوصاف که زیبایی ظاهری داری و جذابی حتما موقعیت رل هم واست فراوونه،اولش فکر میکنی موقعیتارو از دست ندی،تجربه کنی رابطه رو ،عاشق بشی و محبت ببینی و محبت کنی و خلاصه عینه همه باشی و حالت بهتر میشه حتما ولی غافل از اینکه به احتمال خییییلی زیاد پشیمون میشی چون پسرا معمولا در حین اینکه باهاتن و وابسته ات میکنن و به قول معروف عاشق و خوشحال،یهو دخترای خوشکل دیگه رو هم میخان،اونکه بی نقص تره رو مثلا نگه دارن،درد خیانت دیدن اینقدر سخته عذاب آوره که پیرت میکنه،زشتت میکنه،اعتماد به نفستو میبره وخلاصه همش میگی خدایا ...🥲💔

خودت نرفتی یا خانواده نزاشتن؟نمیتونی تغییر رشته بدی؟من خودم تجربیم نمیدونم قراره در آینده چه گوهی بش ...

رشته تجربی نیاوردم سال نهم خیلی بازیگوش بودم ولی الان فهمبدم اشتباه کردم

من خیلی علاقه دارم خیلی

الانم نمیدونم دیر شدع دیگه برای تغییر رشته

از جهتی میترسم تغییر رشته بدم دیگه هیج جای هیج جا نیارم