2777
2789
عنوان

طلاق و مهریه

154 بازدید | 26 پست

دوستان من ۵ماهه عقد کردم همسرم بعد ۵ماه بهم گف حسی بهم نداره و نقش بازی میکرده،گف میخواد طلاقم بده و من هرجقد التماسش کردم ک دوسش دارم گوش نداد،کل صداهاشو ضبط کردم و برای مهریم اقدام کردم،امروز جلسه شورای حل اختلاف بود که نیومد،۲۰ روزم هست نه سراغی ازم میگیره نه چیزی،فقط بهم گفته دوتا راه جلوم میزاره ک وکیلم گف یکیش اینه که مهریتو ببخش طلاقت بدم و دومی اینه که مهریتو بگیری طلاقت نمیدم

بنظرتون میتونه هیچ مهریه ای نده بهم؟

اگه باکره نیستی بگیر

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریت رو بذار اجرا اونی که باید شرط بذاره تعیین تکلیف کنه تو هستی نه اون ضعیف نباش التماس هم نکن چون نتیجه عکس میده سفت و سخت وایسا برو مهرت رو اجرا بذار بگو ترکت کرده

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

مهریت رو بذار اجرا اونی که باید شرط بذاره تعیین تکلیف کنه تو هستی نه اون ضعیف نباش التماس هم نکن چون ...

میگه من طلاقت نمیدم و به احتمال زیادم مهریمو بخوام بگیرم هیچوقت طلاقم نده

چرااومد جلو خب

و همینو بهش گفتم،گفت خواستم زمان بدم ب خودم دیدم نمیتونم گفتم خب بعد گرفتن فهمیدی که نمیتونی از اول نمیگرفتی،و به من میگف من تورو به چشم زن نمیبینم و حسی بهت ندارم کلا منو تحقیر کرد

میگه من طلاقت نمیدم و به احتمال زیادم مهریمو بخوام بگیرم هیچوقت طلاقم نده

به درک بذار یکی دو سال بگذره برو شکایت کن که هیچ رابطه ای بینتون نبوده بعد میتونی جدا بشی راحت ولش نکن بذار بدونه نمیتونه عشقش کشید یک نفر رو بگیره عشقش کشید ول کنه اگر راحت بگیری در حق خانم های دیگه خیانت کردی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

نه کارشو انجام داده و میگه نمیخوامت دیگه انتظارم داره مهریه نگیرم

حتما بگیر

پدرشم دربیار

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خانوادت میدونن؟ خانواده ی حودش چی؟ خانوادت بااین داستان مشکلنداذن؟

خانوادش کلا خودشو کشیدن کنار،خانواده منم میگن نباید میزاشتی اینطوری بشه ولی چون بازیت داده باید مهریتو بده