2777
2789
عنوان

همش گشنمههههه😐😐😐

94 بازدید | 6 پست

چهل روزه زایمان کردم نی نی زیاد شیر نمیخوره یک هفته ای هست که همش گشنمه اصلا سیر نمیشم هرچی میخورم علامت مریضی نباشه؟؟ تیرویید قند اینا نباشه😣😣😣

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

طبیعیه نگران نباش غذای کم حجم ولی مقوی بخوردفعات خوردن غذاتم بیشترکن غذای چرب وشیرینیجات نخورتاوزنت بالانره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

نه بدنت ضعیف شده و شیر هم میدی بخاطر اونه

بیشتر از قبل باید غذا و میوه و میانوعده بخوری

مقوی بخور

من بچم یک سالشه هنوز همش گرسنمه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه نگران نباش غذای کم حجم ولی مقوی بخوردفعات خوردن غذاتم بیشترکن غذای چرب وشیرینیجات نخورتاوزنت ...

غذای مقوی چی مثلا؟ همش دارم کیک میخورم

نه بدنت ضعیف شده و شیر هم میدی بخاطر اونه بیشتر از قبل باید غذای و میوه و میانوعده بخوری مقوی بخور ...

خیلی بده تا حالا تحربشو نداشتم همش تو اشپزخونم 😥

خیلی بده تا حالا تحربشو نداشتم همش تو اشپزخونم 😥

کیک چیه آخه

غذای مقوی یعنی گوشت و ماهیچه و کباب و ماهی و آبگوشت

میوه و آبمیوه و شیر و مایعات بخور که شیرتم زیاد بشه

آجیل بخور

حالا هروقت ضعف کردی و وقتی نداشتی کیک و خوراکی بخور

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
غذای مقوی چی مثلا؟ همش دارم کیک میخورم

آخه کیک چیه که میخوری؟؟؟؟؟؟والامن که کیک بخورم بیشترضعف میکنم .آبگوشت کله پاچه کاهودلسترانجیر انواع میوه آجیل خام ماهیچه گوشت تخم مرغ شیرولبنیات اینابرای شیرت وبدنت خیلی خوبه تنقلات کم بخوریااصلانخورچون هیچ ارزش غذایی نداره فقط کالری مصرفیت رومیبره بالا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤