2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رجیستر نباشه یعنی از سیمکارتت نمیتونی برای تماس و پیام استفاده کنی . کلا انتن نداری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یجورایی مثل سند زدنه تو سامانه ثبت میشه که هر گوشی مال چه شماره ایه و صاحبش کیه ، بدون ریجستری آنتن گوشی قطع و وصل میشه ، همه ی گوشی ها ریجستر میشن ولی چرا مال ایفون اهمیتش بالاس چون خیلی گرونتره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

برای اینکه جلوی قاچاق گوشی رو بگیرن یک سامانه ای ساختن به اسم همتا و یک کد برای هر دستگاه که قانونی وارد کشور شده و پول گمرک داده اختصاص میدن حالا هر گوشی که اون کد رو نداشته باشه و شناسه اش داخل سایت همتا ثبت نشده باشه قاچاق محسوب میشه و بعد یک ماه سیم کارت انداختن آنتنش میپره

آنتن نباشه نه میتونی زنگ بزنی نه اس ام اس بدی نه اینترنت سیم کارت استفاده کنی

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

یجورایی مثل سند زدنه تو سامانه ثبت میشه که هر گوشی مال چه شماره ایه و صاحبش کیه ، بدون ریجستری آنتن ...

صاحبش کیه یعنی مشخص میشه کسی که میخره میخوره صاحبش همون شخص خریداره؟چون گوشی فروشی از ی گوشی دیگه متن انگلیسی بهم نشون داد گفت این اطلاعات گوشیه و...

ترکید

من نمیذارم از یکشنبه برن مدرسه

چون که فعلا به همه چیز و همه کس بدبینم و بی اعتماد

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ترکیدمن نمیذارم از یکشنبه برن مدرسهچون که فعلا به همه چیز و همه کس بدبینم و بی اعتماد

آره نمیدونم چرا میترکه گزارش میزنن یا چی

منم میترسم نمیفرستم تا کی نمیفرستید؟

آره نمیدونم چرا میترکه گزارش میزنن یا چی منم میترسم نمیفرستم تا کی نمیفرستید؟

امروز قضیه بندرعباس ترسوند منو

متاسفانه تنش زیاده..

واسه همین با مامانم صحبت کردم و متقاعدش کردم برادرم رو نفرسته مدرسه

بعد جالبیش اینجاست وسط زمستون تو این سرما برنامه اردو به شهر دیگه گذاشتن براشون، اونم حوالی ۲۲ بهمن:)

جالبه برام:)

من که میگم برادرم فعلا نره

تا امنیت وااقعی برقرار بشه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

امروز قضیه بندرعباس ترسوند منومتاسفانه تنش زیاده..واسه همین با مامانم صحبت کردم و متقاعدش کردم برادر ...

آره عزیزم منم نگران شدم

دوستای خواهرم هم بهم گفتن نمیرن نمیدونم چ کنیم تا کی باید ادامه دار باشه بچه ها عقب میفتن از درس

بندرعباسو نشنیدم چیشده

آره عزیزم منم نگران شدمدوستای خواهرم هم بهم گفتن نمیرن نمیدونم چ کنیم تا کی باید ادامه دار باشه بچه ...

من یک هفتش نزاشتم یه امروزو رفت اخه تا کی نرن! بچه زحمت کشیده تا الان برای اموزشش

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

آره عزیزم منم نگران شدمدوستای خواهرم هم بهم گفتن نمیرن نمیدونم چ کنیم تا کی باید ادامه دار باشه بچه ...

یه واحد از یه ساختمون چند طبقه منفجر شده

میگن انفجار در اثر گاز بوده

و یه فرد نظامی هم روی برانکارد بود

یه دختر ۴ ساله هم کشته شده

طبق چیزی که خودشون تو صدا سیما پخش کردن..

اما قضیه اینه که اونجا گازکشی نیست اصلا

اکثر خونه های بندعباس گازکشی نیست

منطقه ای هم که این اتفاق افتاده، گازکشی نبوده..

و خب شکل انفجار هم شبیه همون انفجارهای اون ۱۲ روز بود(فقط به طبقه خراب شده بود و از شدت موج انفجار ماشین پرت شده بود اون طرف)