2777
2789
عنوان

مهریه مادرم‌

167 بازدید | 21 پست

مادرم بخاطره اینکه پدرم ماهیانه بهش نمیده ب ماهم نمیده مثلا بش بگم ۸۰بده برم ارایشگاه یا بگم ۲۰۰بده برم داروبخرم .گاهی اوقات میده گاهی قاط میزنه میگه چشمتون کورخودتون خرج دربیارید.گاهیی دیر برا خونه خرید داره.گاهی خودش میگه بخریم.مثلا ۴ماهه سبزی ک تو غذامیرین نداریم ۳ ۴ ماهه ازکالا برگ خرید بود ۵شب پیش رفتیم ۳تومن خرید کرد انگار یکم سختش بود میگفت سنگین خرید کردیم.😅😅😅😅دلم بگه گاهی خوبه گاهی بد .دعدا با مادرم میکنن حمله بهش میکنه کتکش میزنه.مادرمبگه ماهیی هزار پدلم نمیدی.کفش نمیخری لباس نخریده براس ۱۵ساله پول ارایشگاهشو بند ساده نمیده دکتر نمیبره توهین فحش بچه مریض میگه مادر بزرگ کنم ماهم کمکیم تو خونه بچه همه چی حالا مادر مهراجراگذاشته که ماهیی ۳تومن بده نمیده حالا دادگاه حسابشو بستع پدرمم باهاش مخفی کاره.حالا من نگرانم عاشورا ب پا سه بسدت استرسی ام😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج دانشگاه وام دانشجویی گرفتم لباس واینا ک نخریده همس دیگران واینا مادربزرگ.پدروسواس فکری عملی داره یعالمه گرفتاری تو خونه خودم میرفتم سرکاردیکه نمیرم.الان انقد دستم ومفاصلم درد داره پول قرض کردم برم دکتر.استرس دارم بگید چکنم.حال نداستم بقیه شو بگم