2777
2789
عنوان

کالا برگ

212 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی میدونه کالا برگ یک تومنی ماه گذشته رو خرید نکردیم الان چند روز دیگه مرحله دوم رو هم میدن تکلیف مرحله ی اول که خرید نکردیم چی میشه حذف شد یعنی اون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میتونی خرید کنی. اضافه میشه به ماه بعد. الانم میتونی خرید کنی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نه حذف نمیشه.فکر کنم برای دو ماه رو یکجا میتونی خرج کنی.یه جا خوندم اینو

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

تا فروردین وقت خرید هست

نگران نباش

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

هر ۴ مرحله تا فروردین؟

بله

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

اعتبارش تاکی هس تا کی اگه خرید نکنیم میمونه کارت

مشخص نیس یکدفعه دیدی برداشتن

واسه رفیقمو برداشتن مرحله اول رو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖