اهوو1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 652 عنوان اهنگ پاپ جدید 41 بازدید | 3 پست اهنگ پاپ قشنگ معرفی کنید دوستیا دیروز | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bushehr_zari_bano عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1038 اهنگ: تو رفتی دگر ـــ. میدونم قدیمیه اما واس من قدیمی نمیشه سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
اهوو1385 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 652 اهنگ: تو رفتی دگر ـــ. میدونم قدیمیه اما واس من قدیمی نمیشه بازم بگو اگ میدونی 🥺
_bushehr_zari_bano عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1038 بازم بگو اگ میدونی 🥺 اهنگ های عرفان طهماسبی خوبن اهنگ حامیم من خاطزاتم با تو رو هر شب مرورحامیم: مثل پروانه دور توحامیم: ای ستاره اهنگ تو که میشناسی درد تو شهراموچه کنم عرفان طهماسبی سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲
پرسه_های_بی_امان عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 470 اشکای آبیراز پنهونشیدا اشوانلاو ایز دکاموندنمیخواستم یاسینیبزن بارون دکاموند سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.