2777
2789
عنوان

خسته نباشید

137 بازدید | 13 پست

من خیلی استفاده میکنم

مثلا به راننده تاکسی و مغازه دار و انلاین شاپ و نونوا و بقال و میگم

یعنی یکی بهم زنگ بزنه هم میگم

ممنونم خسته نباشید

همش گفتم نه ممنون خسته نباشید

چی کنم که نگم

از مدرسه عادتم شد چی کنم ترو خدا بگید

زشته خیلی؟

نه بابا

منم خیلی میگم مرسی متشکر

به همه

به همهههه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو تلفن به عنوان احوالپرسی آره خوب نیس

بگو سلامت باشید زنده باشید

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من وقتتون بخیر رو خیلی میگم

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

میتونی با عبارات های کلاسی مثل روزبخیر روز خوش شب خوش یا ازینا بهتر روز خوبی داشته باشین عوضش کنی

آخری یه دعا و آرزوی قشنگه که همه به گوشاشون خوش میاد وقتی میگیش از ته دلت بگو خودتم شاد میکنه