2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😭💔بیاین

158 بازدید | 5 پست

دارم از شوهرم جدا میشم

یک ماه از عروسیم نگذشته بود بحثمون شد اونم با مادرش اومدن هرچی دلشون میخواست بی احترامی کردن و منو از زندگیم بیرون کردن

یک ماه ازون ماجرا گذشته کارهای طلاقو انجام دادم

حالم خیلی گرفتس😭💔 تو این یک ماه هیچ زنگو پیامی نداده

واقعا مثل اینکه دوسم نداشت

چقد من دوست نداشتنی بودم😔

خدااایا من ازت ی زندگی پرمهرو محبت میخواستم چرا باهام اینکارو کردن

ناراحتم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد! بلاخره یه روزی همه گرفتاری ها تموم میشن... و زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده؛ همونطور زندگی میکنی که آرزوشو داری

دعواتون برا چی بود

سر هیچی.. گفتم برو سیب درختی بخر یهو فخش داد و کتکم زد... از زمانی ک از کارش استعفا دادا بود عین سگ رفتلر میکرد

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد! بلاخره یه روزی همه گرفتاری ها تموم میشن... و زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده؛ همونطور زندگی میکنی که آرزوشو داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر هیچی.. گفتم برو سیب درختی بخر یهو فخش داد و کتکم زد... از زمانی ک از کارش استعفا دادا بود عین سگ ...

یبار میگی چتر یبار میگی. سیب جمع کن

اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه

یبار میگی چتر یبار میگی. سیب جمع کن

در واقع گفتم سیب چتر ماسک بخر😐🤌🏻افتاد؟

در واقع گفتم سیب چتر ماسک بخر😐🤌🏻افتاد؟

ببخشید یه لحظه فکر کردم فیکی کاش فیک هم بود تاپیک قبلتو خوندم از نامزدی همه بهت میگفتن جدا شو و خودتم میدید مشکل داری نادیده گرفتی برو همین الانشم شکر کن از این خونواده ی عجوز وجوز خلاص شدی

اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه