2777
2789
بابا چه ربطی دارهواسه مراسم ولیمه میگم

سمت ما که خداروشکر از این رسم ها نیست و انگار اینجا هم زیاد نشنیدن

ولیمه اینجا صرفا همون ناهار و یا شامه سوغاتی هم برای افراد نزدیک میدن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوغاتی مال افراد نزدیکه نه کل ۲۰۰/۴۰۰ مهمون والا گیفت تا جایی که ما دیدیم برای تولد/عروسی و این چیز ...

مهم نیست عزیزم هر طور دوست داری فکر کن

....It all started with a dream

سوغاتی مال افراد نزدیکه نه کل ۲۰۰/۴۰۰ مهمون والا گیفت تا جایی که ما دیدیم برای تولد/عروسی و این چیز ...

خب حالا چه اشکالی داره به مهموناشون یک تسبیحی چیزی تبرک بدن ؟ منظورش از گیفت همین چیزهای کوچولو هست ..تسبیحی یک صلوات شماری چیزی

سمت ما که خداروشکر از این رسم ها نیست و انگار اینجا هم زیاد نشنیدنولیمه اینجا صرفا همون ناهار و یا ش ...

اینا هم همه افراد نزدیکن ولی خب تعداد چون زیاده نمیشه اینطوری سوغات رو داد

خب حالا چه اشکالی داره به مهموناشون یک تسبیحی چیزی تبرک بدن ؟ منظورش از گیفت همین چیزهای کوچولو هست ...

خودش گفت تسبیح نمیخواد بده

خب حالا چه اشکالی داره به مهموناشون یک تسبیحی چیزی تبرک بدن ؟ منظورش از گیفت همین چیزهای کوچولو هست ...

ولشون کن عزیزم مهم نیست

ذهنیتشون واسه دهه 50🙂

الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟ شما رفتی حج به فامیل هاتون محل نده چیکار به رفتار بقیه داری؟؟؟

با خودت دعوا داری؟تو محل بده🤣🤣با گیفت حج که هم پیامبر رو لرزوندی هم مسیح رو

خوبه در جواب تو هم ریپلای نکردم صرفا چیزی که گفتی رو برای یکی دیگه تکرار کردم

با خودت دعوا داری؟تو محل بده🤣🤣با گیفت حج که هم پیامبر رو لرزوندی هم مسیح روخوبه در جواب تو هم ریپل ...

برات دعوت نامه فرستادم بیای تو تایپک؟؟

میبینی داره بهت بی احترامی میشه لطف کن برو بیرون

برات دعوت نامه فرستادم بیای تو تایپک؟؟میبینی داره بهت بی احترامی میشه لطف کن برو بیرون

تو کسی نیستی که بتونی به من بی احترامی کنی تهش فقط یک وز وز میشی من فقط پارادوکست برام سوال بود تو برو حج یه بخشی از خونه خدا رو به عنوان گیفت حج🤣 بیار مال خودت