2777
2789
عنوان

از این آدما دیدید

116 بازدید | 14 پست

نمیفهمم چرا اینطوریه. همیشه در حال غر زدن و نالیدن

و من نمیتونم تشخیص بدم یسری مسائل رو واقعا بزرگ میکنه یا اون مسائل واقعا بزرگن😑

مثلا دو سه بار تا الان به من گفته من رفتم کلاس (کلاس خارج مدرسه) بعد معلم هی میاد بالا سر من روم خیمه میزنه راه حلامو ببینه

یا میگه استاده خیلی با من شوخی میکنه من ناراحت میشم ( اینم اضافه کنم که خودش متقابلا شوخی میکنه و تیکه میندازه) بهشم میگم بهش بگو خوشت نمیاد میگه نهههه من زبون ندارممم بلد نیستممم، در حالی که به همین ادم یچیزی که خوشش نیاد بگی کلی تیکه میندازه و جوابتو میده، قشنگ میشوره پهن میکنه

میگی فلان جام درد میکنه اونم سریع یجاش درد میکنه

انگار مثلا من حق ندارم مشکل داشته باشم تو زندگیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکارش کردی؟ خیلی رو مخمهچندین ساله دارم تحمل میکنم

متقابل شروع کن از بدبختیات گفتن انقد بگو تا بگه چقد ناله میکنی اون موقع بزن تو خال بگو ببین چقدر بده رومخه توام ناله نکن انقد 😂

متقابل شروع کن از بدبختیات گفتن انقد بگو تا بگه چقد ناله میکنی اون موقع بزن تو خال بگو ببین چقدر بده ...

باورت میشه نمیزاره؟ حتی یبار از شدت درد داشتم به خودم میپیچیدم ( یبوست داشتم) تا بهش گفتم اونم برگشت اره منم!😭😑