2777
2789
عنوان

وکیلا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
اصن نمیدونم باید چجوری برنامه ریزی کنم روزی چندتا درس بخونم خیلی سردرگمم😭🤦🏻♀️

دوست عزیز، میشه بگی با چه انگیزه ای داری درس میخونی که وکیل بشی؟!

تو حامعه ای که هستیم،شرایط اقتصادی داره روز به روز بدتر میشه،

مردم اگر پولی هم داشته باشن، برای خودشون نگه میدارن نه اینکه برن برای مشکلات حقوقی شون،وکیل بگیرن!!

مثلا الان کاراموز بشی، کی میاد بهتون پرونده بده؟!ایا کسی شما رو میشناسه؟!

شما تو شهری که زندگی میکنی،قطعا چندتا مغازه ی خوب برای کیف و کفش و.... سراغ داری و هرموقع هم قصد خرید این چیزا رو داشته باشی، اول سراغ این مغازه های خوب میری.

وکالت هم همینه.

اونی که دستش به دهنش میرسه و برای گیر و گور حقوقی که داره، میره وکیل میگیره

کلییییی تحقیق میکنه که بره پیش وکیل حاذق و باتجربه.

سراغ کاراموز وکالت که چیزی حالیش نیست و با قانون تسهیل قبول شده، نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل حاذق هم روزی از کارآموز بودن شروع کرده

بله درسته. ولی اکثر کسانیکه فارغ التحصیل حقوق هستن

این فیلمایی رو دیدن که وکیل ها پولدار هستن.

و با این تصور برای ازمون میخونن.

درصورتیکه اینجوری نیست.

تو شهرما، یه پزشک هستن

بری مطبش,نوبتت برای۶ماه دیگه اس.

پایین مطب همین دکتر، یه پزشک جوان هستن که همون تخصص پزشک معروفهِ بالاسرش روداره،

ولی مطبش که میری،خودت با پای خودت میای بیرون و حاضری ۶ماه صبر کنی تا بری طبقه بالا وپیش اون پزشک حاذق ویزیت و معالجه بشی.

مطمئن باش مطمئن باش، اونی که پول زیاد داره و برای کاراش وکیل میگیره، میره سراغ وکیلی که همه ازش تعریف کنن

نه یه کاراموز وکالت که با قانون تسهیل قبول شده و چیزی حالیش نیس!🥲

کاراموز وکالت رو کسی نمیشناسه پس بهش پرونده ای هم داده نمیشه...!

عزیز، من نگفتم برو حمال بشو!چرا حرف دهنم میذاری! دارم میگم باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه، مردم اگر ...

چرت گفتن برای دلسردی میگن احمق ترین و خنگ ترین وکیلم الان تو این وضعیت ک کم کاره مای ۵۰ م درامدشه میانگین

اونوکیل هایی که میشناسین، اونها اسم دَر کردن،معروف شدن کسی به کاراموزِ نوپا، که ناشناخته اس , پرون ...

یا حسودی یا میخوای انرژی منفی بدی باشه توراس میگی حوصله باکسی ک منفعتش در اینکه متوجه حرفم نشه رو ندارم

بله درسته. ولی اکثر کسانیکه فارغ التحصیل حقوق هستن این فیلمایی رو دیدن که وکیل ها پولدار هستن. و ب ...

خب قدم از قدم برنداریم ک خبره ها و پیرو پاتالا گرگ بارون دیده ان کسی ب ما پرونده نمیده اون گرگ بارون دیده ی روزی بره بوده همینطوری الکی گرگ نشده بره بوده نوپابوده زجر کشیده زحمت کشیده

بله درسته. ولی اکثر کسانیکه فارغ التحصیل حقوق هستناین فیلمایی رو دیدن که وکیل ها پولدار هستن.و با ای ...

تصوات رویایی فیلم و سریالا درست نیست ولی خب من کسایی رو دیدم که طی همین یکی دو سال کاراموزیشون بوده و الان به نسبت موفق هستن خیلی به توانایی خود شخص بستگی داره و اینکه بدونه قرار نیست اول راه گل و بلبل باشه

البته اینکه بگین قانون تسهیل و هیچی حالیشون نیست درست نیست چون کسایی هم هستن که با همین تسهیل قبول شدن ولی واقعا تحصیلات بالایی دارن

دوست عزیز، میشه بگی با چه انگیزه ای داری درس میخونی که وکیل بشی؟!تو حامعه ای که هستیم،شرایط اقتصادی ...

من مسیرم رو با آگاهی انتخاب کردم و کاری به حرف و نظر دیگران ندارم شما هم بهتره روی مسیر خودتون تمرکز کنید و انرژیتون رو صرف زندگی خودتون کنید نه زندگی بقیه