راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اینکارو میکردم یه سری درسا هر روز تو برنامم بود مثلا جامعه فنون فلسفه یه سری درسام یه روز درمیون مثلا روان اقتصاد ریاضی ...روزی ۷.۳۰درس میخوندم و ۶تا پارت یکساعته و یکی هم ۱.۳۰. خیلی حال میداد این مدل درس خوندن🫢😂یکی از هفت تا پارتم برای مرور بود و طبق آزمون قلمچی پیش میرفتم با اینکه دیر شروع کرده بودم .اصلاااااا مهمه نیست یه سری درسا رو وقت نکنی بخونی و تست بزنی! هفتاد درصد مباحثم بخونی حله
شاد ندارم هیچ برنامه ایرانی ندارم🥲ببین با آزمون پیش برو مثلا آزمون بعدی ۳تا درس جامعه و ۲تا درص اقتصاد و چهار تا درس فلسفه هست اینا رو تو صفحه اول برنامت بنویس و بنویس چند روز وقت داری ک ۱۳ روزه معمولا بعد طبق نیازت بنویس مثلا جامعه ۶تا پارت نیازه پس برای هر درس دوتا پارت میمونه پس یه پارت یکساعته درس میخونی و یه پارت یکساعته تست و مرورش ...برای مثال میگم...مثلا ممکنه یه درسو تو دوساعت بخونی یا تستش رو تو نیم ساعت بزنی 😐😂حس میکنم بیشتر گیجت کردم شتتتت