2777
2789
واقعا نمیدهولی آدم یکم حرف بزنه اعصاب خودش آرومهکه همونم نی نی یار نمیذاره

من بدتر اعصابم له میشه

پس ترجیح میدم بحث نکنم یا سریع تمومش کنم

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ تا ابد #برای_میناب🎒~✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خب نی نی یار تعطیل نکنه ما هم جوابشونو بدیمممهی تا میای تایپ کنی میگه تاپیک تعطیل شده است

دقیقااا چطور اونا چرت و پرت میگن نوبت ما ک میرسه ...

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جتبه ندارن دیگه همه چیو پاک میکنن البته موصوع عجیب نیست بهرحال الگوشون مشخصه از کیاست

سه بار اشتباهی رو تبلیغای سایت کلیک کردم اعصابم خورد شده :)))) واقعا درست نیست این خط مشی

اتفاقا روانشناسی دوست دارمم چقدر خوندی چطوریی

برای ارشد حدود یک سال و نیم

از روزی دو ساعت شروع کردم نزدیک کنکور به 12 ساعت رسیدم

اینقدر زمان برد چون از روان هیچی نمیدونستم

اگه کارشناسی روان بود 6 ماه هم کافی بود

...

۱۲ ساعت برلی ارشد؟برای خود کنکور چی روزی چقدر و از کی میخوندی

برای کنکور ارشد

کنکور کارشناسیم من رشتم ریاضی بود ولی سال کنکور مدرسه نرفتم و تو خونه خوندم

متاسفانه 3 ماهی بخاطر اتفاقی دچار مشکل روحی شدم که باعث شد ذرس رو بذارم کنار ولی بعدش شروع کردم باژ به روز 12 ساعت رسوندم رتبم حدود 300 شد

کامپیوتر امیرکبیر خوندم سال 91

...

برای کنکور ارشد کنکور کارشناسیم من رشتم ریاضی بود ولی سال کنکور مدرسه نرفتم و تو خونه خوندممتاسفانه ...

یکی که دهم معدل ۱۹.۹۳ داشته

تاریخ دهم رو کلا هیچی به هیچی

بعد یازدهم هم درسش خوب بوده و ایتا

ولی اصلا تست نمیزنه به نظرت میتونه داشنگاه تهران بیاره روانشناسی؟

یکی که دهم معدل ۱۹.۹۳ داشته تاریخ دهم رو کلا هیچی به هیچیبعد یازدهم هم درسش خوب بوده و ایتا ولی اصلا ...

تست زدن خیلی مهمه از درس خوندن مهمتره سال کنکور

چرا با این معدل خوب تست کار نمیکنی؟

تو همین الان از خیلی ها جلویی

...

تست زدن خیلی مهمه از درس خوندن مهمتره سال کنکورچرا با این معدل خوب تست کار نمیکنی؟تو همین الان از خی ...

خصوصس هم میرم برای تست

ولی نمیزنم نمیدونم یه جوریه

بعید میدونم تهران بیارم چون اصلا نمیخونم

خصوصس هم میرم برای تستولی نمیزنم نمیدونم یه جوریهبعید میدونم تهران بیارم چون اصلا نمیخونم

اینگه بگم اگه تهران نیاری آخر دنیاست نه

الان خیلی اینکه کدوم دانشگاه بخونی فرق نداره

مهم بار علمی و رشته است

ولی حیفه

تو میتونی یه مسیر متفاوت برای خودت بسازی

...