2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده

284 بازدید | 15 پست

پدر شوهرم دوهفتس از دنیا رفته برادر شوهرم پیش مادرش بوده دوهفته بد رفته فلا الان چندشبی هم بوده خونه یکی از برادرشوهرام بوده ان مادرشوهرمونم باید حتما تخت باشه رو زمین میگ نمیتونم مانم تخت داشتیم کناره توی انباری نمیاریم فلا دوتا بچه کوچیک دارم شوهرم گیر داده ک مامانم نمیتونه بیاد ما میریم خونه مامانم چندتا بچن شیفتیش کردن برای شب من ب شوهرم میگم من نمیام برا بچه ها خونه خودمون راحت ترم میخوای خودت برو هی میگ من ی چیت میگم بگو چشم بریم خونه مامانم ولی من خونه مامان خودمم شب نمیمونم هی گیر داده شیفتمون باید بریم خب من نمیخام بزم اما گیر داده از اونورم نمیتونم خیلی حرفارو بهش بگم خیلی دوست دارم بگم مادرت شاید تا ۱۰ سال دیگ زنده باشه ما هی دوشبی یبار باید برم اوجا چیکار کنم جواب شوهرمد چی بدم نمیخوامم بحث بشه بینمون

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

مادرشوهرت مگه زمین گیر شده؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت باید بفهمه یا تنها بره یا مادرشو بیاره.مگه مادرشون تنها نمیتونه بمونه؟

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

شوهرت باید بفهمه یا تنها بره یا مادرشو بیاره.مگه مادرشون تنها نمیتونه بمونه؟

چمیدونم والا لوسش کردن میگ ن تنها نباشه

پات بکن تو یه کفش نرو اگه بری بقول خودت دیگه تا آخرش باید بری

بهش میگم من نمیام میگ بی درک و شعور مادر تنهاس فلان چرا نمیای دادوقول میکنه

حالا یه مدت برو اونم بنده خدا مادرشه تو دلت میاد مادرت رو ول کنی نری چون شوهرت نمیاد؟؟؟یه مدت برو او ...

بخدا سختمه اگرم منو شوهرم بودیم ی حرفی دوتا بچه دارم کلی باید باروبندیل جم کنم

بخدا سختمه اگرم منو شوهرم بودیم ی حرفی دوتا بچه دارم کلی باید باروبندیل جم کنم

یه مدت برو تا چهل اینا بعدا یه فکری براش میکنن بقیه هم صداشون درمیاد الان تو یچی بگی میشی آدم بده

یه مدت برو تا چهل اینا بعدا یه فکری براش میکنن بقیه هم صداشون درمیاد الان تو یچی بگی میشی آدم بده

اون عروساش هیچ کدوم نرفتن من با دوتا بچه برم اخه