2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره

اگه یکی که ترک نباشه بیاد تبریز دانشگاه براش سخته؟ از نظر زبان و این چیزا چون میگن اغلب مردم به همون زبان ترکی حرف میزنن

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

اگه یکی که ترک نباشه بیاد تبریز دانشگاه براش سخته؟ از نظر زبان و این چیزا چون میگن اغلب مردم به همون ...

من دانشگاه تبریز نمیخونم

ولی دانشگاه ما چند تا فارس زبان داره

استادامون به خاطر اونا کلا فارسی صحبت میکنن

ماهم یادمون بره ترکی سوال بپرسیم یا حرف بزنیم بهمون یادآوری میکنن که فارسی صحبت کنیم تا اونم متوجه بشه

در کل تو دانشگاه ما هم استاد ها و هم دانشجو ها رفتار خیلی محترمانه ای دارن با فارس زبان ها

ولی قبلا میرفتم کلاس رانندگی یه پسره فارس بود

چند نفر هی به افسری که درس یاد میداد میگفتن ترکی حرف بزن و فارسی نگو برامون سخته و اینا

بستگی به آدمایی که تو اون جو هست داره

ولی در کل سعی کن اومدی اینجا تورکی رو یاد بگیری در حد متوجه شدن .

من دانشگاه تبریز نمیخونم ولی دانشگاه ما چند تا فارس زبان داره استادامون به خاطر اونا کلا فارسی صحبت ...

از کی یاد بگیرم اخه

چقد وقت میبره؟

رفتارشون چه جوریه ؟ مثلا گرم و صمیمی هست یا نه سرد رفتار میکنن

اگه یکی که ترک نباشه بیاد تبریز دانشگاه براش سخته؟ از نظر زبان و این چیزا چون میگن اغلب مردم به همون ...

انقدر که به ارومیه هجوم بردند مردم تبریز حساس شدند وگرنه اونها هم انسانن

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
از کی یاد بگیرم اخه چقد وقت میبره؟رفتارشون چه جوریه ؟ مثلا گرم و صمیمی هست یا نه سرد رفتار میکنن

تورک ها چون مناطق سردسیرن ، سرده اخلاقشون

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
از کی یاد بگیرم اخه چقد وقت میبره؟رفتارشون چه جوریه ؟ مثلا گرم و صمیمی هست یا نه سرد رفتار میکنن

خودت از کدوم شهری؟

اینکه فک کنی مثل جنوبی خونگرم باشیم نه نیستیم

یا مثل شمالیا راحت ارتباط بگیریم هم نیستیم

ولی در کل میتونی دوستای خوبی پیدا کنی برای خودت

پیش قدم بشی برای آدمایی که دوس داری وقت بگذرونی

یاد گرفتنم فقط اینجوری میشه که تو اون جمع ها قرار بگیری و به مرور زمان جمله هاشون برات آشنا میاد و یاد میگیری

در کل خودتو اذیت نکن و سخت نگیر

آدما باهم فرق دارن

میگم که دانشگاه ما همه باهم مهربونن

ولی مثلا میری یه دانشگاه دیگه همه یه مدل دیگن باهم

خودت از کدوم شهری؟اینکه فک کنی مثل جنوبی خونگرم باشیم نه نیستیم یا مثل شمالیا راحت ارتباط بگیریم هم ...

من شمالم

اها متوجه شدم پس جوش خوبه در اون حدم نیست که چون ترک نیستی باهات حرف نزنن درسته؟

نه اغلب بلکه 100 درصد به زبان ترکی صحبت میکنیم ولی فکر نکنم برات سخت باشه چون شما میری المان اگه فارسی حرف بزنی هیشکی نه میفهمه نه جوابتو میده ولی تو تبریز هم میفهمن هم جوابتو میدن با اینکه ترک هستن ولی بین خودشون 100 درصد ترکی صحبت میکنن و باید بفهمن شما فارسی تا سوئیچ کنن رو فارسی

IRAN