گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 عنوان خوشگل 91 بازدید | 15 پست خانما من اصلا آرایش بلد نیستم میخوام آرایش کنمچیا بخرم برای صورتم؟ شما چجوری آرایش میکنید که کرم یا پنکک قشنگ روی صورتتون میشینه؟ دیروز | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamnenin عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3881 به نام خدا ضد آفتاب رنگی کانسیلر ریمل زیاد رژگونه خط لب رژ لب تمام 🫥😬 ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 به نام خدا ضد آفتاب رنگی کانسیلر ریمل زیاد رژگونه خط لب رژ لب تمام 🫥😬 کرم پودر بخرم یا کوشن؟ یا فقط پنکک کافیه؟
turkkk عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 8018 ببین اول از همه یه دی دی کرم خوب بخر جای کرم پودر بیوتی بلندر بخر برای فید کرم قبل کرم پوشاننده مرطوب کننده بزن رژ لب ک ب تناژ پوستت بخوره خط چشم اوایل نخر جاش مداد بخر ک یاد بگیری خط،چشم کشیدنو و ی ریمیل خوب برای آرایش روز مره همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️
گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 ببین اول از همه یه دی دی کرم خوب بخر جای کرم پودر بیوتی بلندر بخر برای فید کرم قبل کرم پوشاننده مرطو ... ممنون
گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 پرایمرکرم پودررژگونهپودر فیکسریملخط چشمرژ واییی مرسیییی❤️
tina_f عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1286 قبل کرمپودر زدن آبرسان و مرطوب کننده بزن و پوستتو باهاش چنددقیقه ماساژ بدهبعد پدتو یکم مرطوب کن و باهاش کرمپودر و بلند کن
گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 قبل کرمپودر زدن آبرسان و مرطوب کننده بزن و پوستتو باهاش چنددقیقه ماساژ بدهبعد پدتو یکم مرطوب کن و با ... مرسی خانم
آرته_دخت عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 202 من پوستم خیلی خوبه کرم پودر اینا نمیزنم ضدافتاب بی رنگ مات کانسیلر رنگ پوستم سبک و ملایم براب زیر چشم و روی چونم پودر فیکس بی رنگ برای روی کانسیلر که مات و مخملی بشه رژ گونه استیکی رژ لب ریمل فرمژه
mamnenin عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3881 کرم پودر بخرم یا کوشن؟ یا فقط پنکک کافیه؟ من هیچ کدوم نمیزنم والا حس میکنم سنگین و مناسب مراسم شب الان دیگه کسی کرم پودر نمیزنه روزانه کانسیلرم بخاطر سیاهی چشم خیلی محو میزنم من ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
گلی_خان مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 14 من هیچ کدوم نمیزنم والا حس میکنم سنگین و مناسب مراسم شب الان دیگه کسی کرم پودر نمیزنه روزانه کانسیلر ... آره ولی من میخوام استفاده کنم بدون اونا پوستم زیاد جالب نیست
mamnenin عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3881 آره ولی من میخوام استفاده کنم بدون اونا پوستم زیاد جالب نیست نمیدونم چون حقیقت نمیزنم ... ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉