2777
2789
عنوان

پنیک

55 بازدید | 5 پست

سلام به همه

من توی ابان ماه صبح ناشتا اسپرسو خوردم (پریود هم بودم)و یهو چشام سیاهی رفت, تپش قلب گرفتم انگار که می خواستم غش کنم ولی نکردم ، بعدش هم بدنم کرخت شد فکر کردم فشارم افتاده رفتم دکتر سرم زدم اوکی شدم.اما...از فردای اون روز من از صبح تا شب استرس بدی داشتم که ای وای الان غش میکنم . خلاصه یک ماه گذشت و من تمام اون یک ماه استرس داشتم بعد از یکماه ۲بار باز انگار می خواستم غش کنم و تپش قلب و لرز میگرفتم (بازم پریود بودم)، رفنم دکتر مغز واعصاب گفت پنیکه

دارو داد پرانول پوکساید اسنترا.این داروهارو ۲ ماه تا الان دارم مصرف میکنم,.دیگه پنیکم نشدم تا امروز که بازم پریودم ،امروز پنیک شدم متاسفانه و خیلی نا امید شدم فکر میکردم خوب شدم

واسه پریوده که پنیک میشم ؟

کسی تجربه ای داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر تمام ترسا و استرسایی که کشیدم بهت بگم همیشه در حال این اضطراب شدید و پنیک کردنم :)
دیگه عادددددددددددییییییییییه عادی شده!
به فکر همه هستم جز خودم.
و خسته ام. خسته ی خسته...
حتی دکتر هم نیمرم.
مهم نیست.
فوق ش بمیرم راحت شم دیگه.

(:blooming.. and this time it's a revolution

به خاطر تمام ترسا و استرسایی که کشیدم بهت بگم همیشه در حال این اضطراب شدید و پنیک کردنم :) دیگه عادد ...

ای وای ایشالا زودتر خوب بشی

برای من عادی نمیشه هربار پنیک میشم بدتر تا چند روز استرس میگیرم که نکنه باز بشم اخر بیوفتم بمیرم