2777
2789
عنوان

حقوق کارفرما

54 بازدید | 5 پست

سلام بچها من تو کفش فروشی شروع ب کار کردم از روزی ک اومدم هرچیزی ک یادم دادن تو ذهنم مونده و خودگار دیگ کارمو میدونم جنس میاددمیزنم و اینا روز اول ک اومدم خیلی از کارفرما بد میگفتن ک بداخلاق بد عنوق ولی من از وقتی اومدم با من خوب بوده بد رفتاری نکردع و حقوق این ماهمو حس میکنم بیشتر زد دقیقم نمیددنم ولی ما حقوقمون رو ساعتی میگیریم طبق ساعتی ک میرم تا ساعتی ک خارج میشیم اون ماه یه هفته اشو نبودم ولی حقوقم از نظر خودم انگار بیشتر شمارش اون چند روزم ک نرفتم یا ساعتایی ک میرفتم میومد رو نمینوشتم ک الان بدونم ایا واقعا حقوقم اضافه یان دیروز کازفزما اومده بود برعکس بقییه روزا ک با من صحبت نمیکرد من و وازد بحث میکرد بنظرتون باید تشکر کنم برای حقوق اضافه ای ک بهم داد؟؟اونم😂خودم دو ب شکم ک داده یان ولی حقدق یه ماه من با اون دختری ک دوشیفت میاد یکی بود من فقط یه شیفت میرفتم شما بودین تشکر میکردین؟فیش حقوقیم بهم ندادن ک بدونم دست حسابدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بت داده بابت یه ماه

ساعتی کار میکنیم یه ماه کاملم میشه ۷ میلیون و خورده ای اینا ولی من یه هفته رو نرفتم و چند روزشم ساعتای زود مغازه رو میبستم ولی حقوقم شد ۶ میلیونو خورده ای

ساعتی کار میکنیم یه ماه کاملم میشه ۷ میلیون و خورده ای اینا ولی من یه هفته رو نرفتم و چند روزشم ساعت ...

این 7 تومنا واسه مغازه دار هیچی نیست، خجالت کشیده کمتر بت بده، ازش بخواه 20 تومن بت بده، کمتر از ساعتی 200 تومن کار نکن