masiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 عنوان فرزندخوندگي | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 35 پست سلام بچه ها من امروز عضو ني ني سايت شدم تا كسايي رو داشته باشم واس درد ودل٧ ساله ازدواج كردم وتموم راه هارو رفتيم اما نتيجه نداد تو فكر اينم دنبال كاراي فرزندخوندگي برم خيلي دوس دارم بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌 1397/02/27 | 15:56 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 ماهم یه مورد مشابه داشتیم خیلی ام خوبن .اگه دوست داشتی بیا خصوصی برات بگم قشنگ باشه عزيزمدرخواستتو قبول كردم پي ام دادم من تازه امروز وارد ني ني سايت شدم نميدونم چيش كجا ميره چي كجا نميره بيا خصوصي😅😅😅 بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
masiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 کار خوبی میکنی یه نوزاد به فرزندی قبول کن و همه ی عشقتو بریز به پاش دنیاتم آباد میشه آخرتتم عزيزي بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
masiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 چه خوب خدا ایشالا برات بهترینارو رقم بزنه لبت خندون😙 ممنونم عزيييزم بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
masiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 خوبه اگه واقعا ميتوني عصبي نيستي ميدوني توانش و داري نه خداروشكر عصبي نيستم خيلي ارامش دارم و عاااشق بچه هام و پا ب پاشون بچگي ميكنم انشاالله ني ني ت ب سلامت بدنيا بياد خانومي بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
bastaniarusaki عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 352 من عموي خودم بچه دار نشدن از پرورشگاه اورد الان ماشاالله خانمي شده واس خودش١٤ سالشه فتوي زنعموم شده ... چرا صارم نرفتی؟
masiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 256 چرا صارم نرفتی؟ خسته شدم از عمل و كاشت و عوارض داروهاي نازايي موهام همه ريخت كلي لك رو پوست بدنم بوجود اومده تپش قلب عوارضاي داوهاش وحشتناكهصارم تهران واسم دورم هست همسرم شغلش ازاده همش تو جاده سختمونهكم اورديم كلي بايد هزينه و وقت كن اخرم معلوم نيس بشه يا نه بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌