2777
2789
عنوان

فرزندخوندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاليه 

فقط  حتما بچه اي رو بگير بدوني پدر و مادرش كي بودن 

چون خيلي تأثير داره اينكه از چه نطفه اي متولد شده 

خرافي نيستم ولي ژنتيك ثابت كرده 

خصوصيات اخلاق و ...پدر و مادر ژنش منتقل ميشه و ....بحثش مفصله 

خود من اگه بچه دار نشم شوهرمم موافق هست بچه بگيريم 

من الان هم دوست دارم 

ولي اون ميگه اگه نشدين اوكي 

كلا بچه دار هم بشم دوست دارم فرزند خونده داشته باشم 

ماتوی ایران سرپرستی داریم شما می تونیدسرپرستی یک بچه رابه عهده بگیریداگه خودتان بخواهیدومانعی نداشته باشید

چون توی کشورمون فرزندخواندگی نداریم فقط سرپرستی داریم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اینکه بخواین بچه ازپرورشگاه بیارین خونه هم بایدامادگی اقتصادی وهم امادگی روحی لازم راداشته باشیدازنظرحقوقی هم بایدبامشاورحقوقی سایت نینی سایت مشورت کنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آخه چرا🤔😕😢 اینجوری خیلی از بچه ها صاحب خونواده میشن

عزیزم حق دارن همه مثل شما نیستن ک عاشق بچه ها باشن 

فساد زیاده کودک ازاری زیاده بچه های خودشون رو عذابکش میکنن تو رسانه ها هست اگ پیگیری کنی میبینی پس همون بهتر ک پرورشگاه باشن اما تو این خانواده ها نیفتن

من عموي خودم بچه دار نشدن از پرورشگاه اورد الان ماشاالله خانمي شده واس خودش١٤ سالشه فتوي زنعموم شده سيبي كه از وسط نصف كردن انگار منم دوس دارم نوزاد زير١ سال بيارم كه از اول تمام مسيوليت وتربيتش پايه خودمون باشه از نظر مالي مشكلي نداريم كه بخوايم بنام بچه كنيم نصفشو

يكي از دوستان گفت جنين اهدايي ورحم اجاره اي

من خاطراتي بدي از كاشت جنيناي خودم دارم و اون روزاي سختي كه گذروندم و منفي شد 

جنين اهدايي هم مال كس ديگس اعتقادم براينه كه چرا بجاي جنين اهدايي نرم نوزادي رو به سرپرستي نگيرم

با رحم اجاره اي هم خودم وهم همسرم بشدت مخالفيم دوس ندارم اسپرم شوهرم تو بدن زن ديگه اي تبديل ب بچه شه حس بدي بهم دست ميده 😬 همسرم اسپرم اهدايي رو پيشهاد داد اما اونم دوس ندارم مال كس ديگه وارد بدنم شه😅

خيلي خرج كردم تو اين٧ سال واس بارداري من ميكروو اي يو اي واي وي افمو كلينيك حضرت مريم ساري انجام دادم

تمام شرايط قانوني كه واس سرپرستي لازمه رو هم سرچ كردم داريم خداروشكر

اما يه مشكلي هست

اونم اينه كه هيچكي جز خودم وهمسرم و دوست صميمي همسرم ك مث داداششه نداشتيم بفهمن مشكلمونو

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
من عموي خودم بچه دار نشدن از پرورشگاه اورد الان ماشاالله خانمي شده واس خودش١٤ سالشه فتوي زنعموم شده ...

ماهم یه مورد مشابه داشتیم خیلی ام خوبن .اگه دوست داشتی بیا خصوصی برات بگم قشنگ

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖