2777
2789
عنوان

روزه دارا افطار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 57 پست
والا من حال دارم،اما هیچی ب ذهنم نمکشه ک خوشم بیادو درست کنم،من تنها نیستم با شوهرم دوتایی روزه ایم

چلوگوشت درست کن خیلی هم بی دردسر

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پکاره چی هست

یه غذا که بش نمیشه گف تو مایه های سمبوسه اس برا جنوبیاس البته فک کنم اصل اصل هندی باشه

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
من برای هر لیوان شیر یه قاشق آرد برنج میریزم. مخلوط می کنم و میذارم رو شعله هم میزنم تا بپزه و غلیظ ...

ارد برنج حتما باید باشه ارد گندم نمیشه ؟ و یه سوال دیگ ینی ارد و شیر و قاطی کنم با شکر بعد بزارم سر گاز ؟ زعفرونم میشه ریخت

روزه ک نیستم اما شاید منم پکاره درست کنم 

خیلی وقتهههه هوس کردم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
همه رو باهم ک نه.از بین اینا یکیش انتخاب کن

کلا من توی هرغذایی بادمجون باشه خیلی دوسدارم ازطرفی باطبع من زیادسازگارنیس...کشک بادمجون عالیه

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
بمنم بگید ثواب داره بخدا،خست شدم از غذاهای تکراری....

آره والا

خسته ام از بس قیمه، خورست سبزی، زرشک پلو، کتلت، کوکو، ابگوشت، کوبیده و ... هر چیز مشهور دیگه

دلم غذای سنتی نه چندان اشنای شهرهای دیگه رو میخواد، ولی خوشمزه باشه

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍
روزه ک نیستم اما شاید منم پکاره درست کنم  خیلی وقتهههه هوس کردم

پکاره موادتشکیل دهنده ش چیه 

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
ارد برنج حتما باید باشه ارد گندم نمیشه ؟ و یه سوال دیگ ینی ارد و شیر و قاطی کنم با شکر بعد بزارم سر ...

با آرد برنج خوشمزه میشه‌. با آرد گندم درست نکردم تا حالا. من شکر آخرش میزنم ولی میشه اولش هم بریزی. بله با زعفرون هم خوب میشه حتما.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
بمنم بگید ثواب داره بخدا،خست شدم از غذاهای تکراری....

اگه برنج نباشه 

نونی یعنی؟؟

پکاره .بزن تو نت دستورش هست 

کوکوسبزی

الویه

عدسی 

سوپ جو

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی