sanazi24 مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1819 عنوان روزه دارا افطار چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 57 پست چی بدرستم نمیدونم زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد. 1397/02/27 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_سعیدی عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 7324 یه غذا که بش نمیشه گف تو مایه های سمبوسه اس برا جنوبیاس البته فک کنم اصل اصل هندی باشه چه جالب اولین بار بود میشنیدم
٫پاییز٫ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 403 والا من حال دارم،اما هیچی ب ذهنم نمکشه ک خوشم بیادو درست کنم،من تنها نیستم با شوهرم دوتایی روزه ایم چلوگوشت درست کن خیلی هم بی دردسر خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
mariarp عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2909 پکاره چی هست یه غذا که بش نمیشه گف تو مایه های سمبوسه اس برا جنوبیاس البته فک کنم اصل اصل هندی باشه بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم خدایا شکرت💕
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 چلوگوشت درست کن خیلی هم بی دردسر حالم از غذاهای با برنج ب هم میخوره الهامم(می تونید الی صدام کنید)
moghashang عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 15323 من برای هر لیوان شیر یه قاشق آرد برنج میریزم. مخلوط می کنم و میذارم رو شعله هم میزنم تا بپزه و غلیظ ... ارد برنج حتما باید باشه ارد گندم نمیشه ؟ و یه سوال دیگ ینی ارد و شیر و قاطی کنم با شکر بعد بزارم سر گاز ؟ زعفرونم میشه ریخت
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23009 روزه ک نیستم اما شاید منم پکاره درست کنم خیلی وقتهههه هوس کردم خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
تنهااااااااااام عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2531 یه غذا که بش نمیشه گف تو مایه های سمبوسه اس برا جنوبیاس البته فک کنم اصل اصل هندی باشه نوش جانت
sitiya عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 1925 همه رو باهم ک نه.از بین اینا یکیش انتخاب کن کلا من توی هرغذایی بادمجون باشه خیلی دوسدارم ازطرفی باطبع من زیادسازگارنیس...کشک بادمجون عالیه یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
٫پاییز٫ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 403 حالم از غذاهای با برنج ب هم میخوره دلمه کتلت کوکو بادمجون سمبوسه لازانیا خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
ملت1 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 2276 بمنم بگید ثواب داره بخدا،خست شدم از غذاهای تکراری.... آره والاخسته ام از بس قیمه، خورست سبزی، زرشک پلو، کتلت، کوکو، ابگوشت، کوبیده و ... هر چیز مشهور دیگهدلم غذای سنتی نه چندان اشنای شهرهای دیگه رو میخواد، ولی خوشمزه باشه خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍
sitiya عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 1925 روزه ک نیستم اما شاید منم پکاره درست کنم خیلی وقتهههه هوس کردم پکاره موادتشکیل دهنده ش چیه یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
maman_bad_az_in عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 3307 ارد برنج حتما باید باشه ارد گندم نمیشه ؟ و یه سوال دیگ ینی ارد و شیر و قاطی کنم با شکر بعد بزارم سر ... با آرد برنج خوشمزه میشه. با آرد گندم درست نکردم تا حالا. من شکر آخرش میزنم ولی میشه اولش هم بریزی. بله با زعفرون هم خوب میشه حتما. دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23009 بمنم بگید ثواب داره بخدا،خست شدم از غذاهای تکراری.... اگه برنج نباشه نونی یعنی؟؟پکاره .بزن تو نت دستورش هست کوکوسبزیالویهعدسی سوپ جو خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 دلمه کتلت کوکو بادمجون سمبوسه لازانیا دلمه رو دیروز درست کردم رو اون یکیا باید بیشترررررررر فک کنم،ممنون الهامم(می تونید الی صدام کنید)