2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامل که خودم نمیدم اما کمک میکنم توی دادن شهریه

والدینم

بله... و براش عذاب وجدان دارم. با این که بارها بهم میگن که به من ربطی نداره و اونها قراره بدن و من قرار نیست بابتش غصه بخورم اما بازم ناراحتم میکنه حس میکنم تحت فشارند و دختر خوبی نیستم براشون😭

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

کامل که خودم نمیدم اما کمک میکنم توی دادن شهریهوالدینمبله... و براش عذاب وجدان دارم. با این که بارها ...

منم عذاب وجدان دارم و فکر میکنم باید برم کار کنم خودم شهریه رو بدم😪با اینکه خودشون اصلا چیزی نمیگن

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
منم عذاب وجدان دارم و فکر میکنم باید برم کار کنم خودم شهریه رو بدم😪با اینکه خودشون اصلا چیزی نمیگن

منم همینجوریم

قبلا کار دانشجویی و دفتر وکیلها کار میکردم. محیط توی دانشگاه و اونجا امنه آشنا بودند، اما الآن سیریش شدم که بزارید بیرون هم کار کنم و مخالفت میکنند. میگن باید بحث امنیت رو هم در نظر بگیریم نمیتونیم بزاریم هر جا بری. وقتی هم ازم میپرسن چرا میخوای کار کنی؟ نمیتونم بگم برای شهریه دانشگاه.... هر چی بگم میفهمن هدف اصلیم چیه و دعوام میکنند

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت

منم همینجوریمقبلا کار دانشجویی و دفتر وکیلها کار میکردم. محیط توی دانشگاه و اونجا امنه آشنا بودند، ا ...

🥲🥲🥲🥲

من حتی برای کرایه ماشینی که ازشون میگیرمم عذاب وجدان دارم

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️
🥲🥲🥲🥲من حتی برای کرایه ماشینی که ازشون میگیرمم عذاب وجدان دارم

اتوبوس!

اسنپ رو بوسیدم گذاشتم کنار😢