سپید۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 230 عنوان زایمان 80 بازدید | 8 پست زایمان دوم با فاصله ۶ سال از زایمان اول در پیش دارم.لطفا از تجربیاتون بگین.از شیر دهی با نوک سینه خیلی کوچیک و درد های زایمان چی کردین 💯 دیروز | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپید۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 230 نوک سینه کوچیک واقعا مشکله؟ سر دخترم کوچیک بودنش باعث شد تا ده روز بچم نتونه سینه بگیره 💯
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 5059 من اصلا نوک سینه نداشتم صاف صافبعدش خوب شداول سخت میگرفت چیزی هست که خوب باشه برا استفاده اگر زخم شد برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
سپید۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 230 من اصلا نوک سینه نداشتم صاف صافبعدش خوب شداول سخت میگرفت برای منم با شیر دوش برقی اوکی شد 💯
fatemehrby عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 457 چیزی هست که خوب باشه برا استفاده اگر زخم شد اگر بچه درست سینه رو بگیره زخم نمیشهینی شما باید کمکش کنیاگر هم دیدی داره زخم میشه همون اول سریع بهش روغن بچه فیروز بزن من اینکارو میکردم ولی حواست باشه بعدش سینت بشوری بچه بخوره یه وقت روغن نخوره
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 5059 اگر بچه درست سینه رو بگیره زخم نمیشهینی شما باید کمکش کنیاگر هم دیدی داره زخم میشه همون اول سریع بهش ... ممنون از راهنماییت 🧡 برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.