2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

106 بازدید | 15 پست

دکتر انجام داد خراشش دیر خوب میشه یا زود ؟

ممکنه اتفاقی برام بیوفته یا بیماری ای از پاپ اسمیر دادن بگیرم ؟من وسواس فکری دارم

البته دیدم اون وسایلش تو پلاستیک استریل بود

یکم حس سوزش دارم کی خوب میشم

لطفاً اگه تجربه دارید بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اما اون چیزی که میتونه تو آدم خراش میده که از بافت برمیداره

گلم پاپ اسمیر مایع اس ورمیداره بافت ورنمیداره خراش بده من هرسال انجام میدم شاید زخم داشتی کمی سوزش داری

گلم پاپ اسمیر مایع اس ورمیداره بافت ورنمیداره خراش بده من هرسال انجام میدم شاید زخم داشتی کمی سوزش د ...

نه سر اون وسایلش خونی شد همون ک میندازه تو مایع ها میده

ظاهراً که گفت مشکلی ندارم عفونت یا زخم و سوزش اما برای چکاب پاپ اسمیر گرفت

چند روز بعد میشه رابطه داشت؟یادم شد از دکتر بپرسم

نه سر اون وسایلش خونی شد همون ک میندازه تو مایع ها میده ظاهراً که گفت مشکلی ندارم عفونت یا زخم و سوز ...

گلم نمیخوام استرس بدم ولی خونی نمیشه یا بلد نبوده یا یه چیز دیگه بود یا شاید زخم داشتی

یه پلاستیکه که بااون وا میکنه بعد با وسایل مایع رو میکشه میریزه تو ظرف بعد میبری آزمایشگاه

گلم نمیخوام استرس بدم ولی خونی نمیشه یا بلد نبوده یا یه چیز دیگه بود یا شاید زخم داشتییه پلاستیکه که ...

بعدش خون نیومد سر همون وسیله هه خونی بود بعد سرچ کردم زده بود مقداری خراش میدن چه جالب من اینقدر استرس داشتم فک کردم اون در اصل اون بلاستیکس اون مایع ها فک کردم دکتر برداشته ریخته ک خراب نشه اون پلاستیک نفهمیدم اونا از خودم بوده🤣🤣🤣

بعدش خون نیومد سر همون وسیله هه خونی بود بعد سرچ کردم زده بود مقداری خراش میدن چه جالب من اینقدر است ...

انشاءالله چیزی نیست

فهمیدم چی میگی ولی برامن همون سرشم خونی نشده تاحالا