2777
2789

ندارم ولی اخع با لوله جاروبرقی

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکیه. وزنت اگه زیاده کمش کن

کاش میشد آدم هم تپل باشه هم سلولیت نداشته باشه 😕

پس چجوریه که بعضیا تپل صاف و صوفن؟؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اکثرشون سلولیت دارن ۹۰ درصد دارن لاغر کنی میره سلولیت

سلولیت میره اما صورت هم پیر و افتاده میشه 😕

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اکثرشون سلولیت دارن ۹۰ درصد دارن لاغر کنی میره سلولیت

من لاغرم ولی سلولیت دارم ربطی نداره

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

ولی گفتن طرف با این کار نتیجه گرفته

خطرناکه آخه

من یه جا خوندم با اسکراب کردن با تفاله قهوه میره. اما تستش نکردم

با لاغر شدن؟نبابا لاغری چاقی صورت ژنتیکا

چیکار کنیم با لاغر شدن صورتمون نریزع؟

خطرناکه آخهمن یه جا خوندم با اسکراب کردن با تفاله قهوه میره. اما تستش نکردم

من دو روزه دارم انجام میدم ببینم چی میشه

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌