2777
2789
عنوان

👩🏻‍❤️‍👨🏻آشتی کردیم 💀

105 بازدید | 8 پست

یک هفته هیچ ارتباطی نداشتیم ن دیدار ن تماس

😂ی دعوای حسابی داشتیم ببینننن حسابیا

هردو متاسفانه حرفا زدیم

امروز رفتم خونشون اول خواب بود رفتم غیر محسوس یکم نازنازیش کردم بعد رفتم سالن * وسط هردعوایی همیشه باید ی تغییری ب خودم بدم*🫠موقعی ک اومدیم بیدار شده بود من توی اتاقش بودم

اونم از حمام اومده بود

سلام کرد

سلام کردم

😂دست داد دست دادم* یعنی همینجور موندم نگاش کردم تا اول اون پیش قدم شه* خلاصه یکم بغل و ماچ بعدش ب شوخی و خنده و سر ب سر گذاشتن گذشت تا بره سرکار انگاررر ن انگارررررر ی دعواییییییی شدید کردیم 😂😂همو شستیم پهن کردیم بی محلی کردیم

تماممممم دعوا و بحث های ما همه پشت گوشیه🫠🫠 متاسفانه

پ.ن:این همه تاپیک توی این روزای دعوا زدم دلم نیومد اشتی کنون و نزنم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

آخی به سلامتی عزیزدلم

سر چی بود؟

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

خوب کردی فدات شم خوش خبر باشی الهی ک همیشه لبت خندون باشه ذوق کردم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی به سلامتی عزیزدلمسر چی بود؟

فداتشم

سرچیزای الکی

البته هردو لجبازززززیممممم 🫠پشت گوشییییییی خیلی لج میکنیم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خوب کردی فدات شم خوش خبر باشی الهی ک همیشه لبت خندون باشه ذوق کردم

😘😘😘فداتشم عزیزم

تو پاشدی رفتی منت کشی بعد میگی صبر کردم اون پیشقدم شده ؟!!؟😏😏

اولا من نرفتم منت کشی

این یک ک حتی اگر هم میرفتم چیزی ازم کم نمیشد این همه اون میاد ی بارم من برم

دوما

من خونه مادرشوهرم بودم و بخاطر یکی از کارهام رفتم

شما دوست داری فکر کنی رفتم منت کشی ابدا برام مهم نیست

قرار نیست ک بخاطر اینک من زنم اون مرد همش کش بدم ماجرارو مقصر این دعوا هم خودم بودم

اولا من نرفتم منت کشیاین یک ک حتی اگر هم میرفتم چیزی ازم کم نمیشد این همه اون میاد ی بارم من برمدوما ...

هه خودت گفتی یک هفته هیچ خبری نداشتیم

بعد تو بلند شدی رفتی خونه شوم ، نانازیش کرد و ....اونی که قدم اول رو برمیدارم میشه منت کشی

در ضمن چون اومدی نوشتی صبر کردم تا پیشقدم شده خواستم بگم اونی که پیشقدم شده تو بودی ،،، خودتو گول نزن

وگرنه اگه دلت میخواد که حقیقت رو نپذیری و گول بزنی خودتو هرجور راحتی

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
هه خودت گفتی یک هفته هیچ خبری نداشتیم بعد تو بلند شدی رفتی خونه شوم ، نانازیش کرد و ....اونی که قدم ...

حقیقت چیو نپذیرم؟؟؟؟

من دنبال گول زدن نیستم