آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 عنوان نان سنتی 🥨🥖🍪🫓😋 314 بازدید | 18 پست گندم خالصمقوی برای همه خوشمزهسنتیمامان پَز کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@ دیروز | 19:13 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5957 اگه آخری رو نمینوشتی نگران میشدم سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند! -گوته
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 بهبه نوش جان. با سرشیر و عسل و چای شیرین خوردن داره🤭 ممنون. بله، خیلی خوب شده😋😍😍 کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 اگه آخری رو نمینوشتی نگران میشدم نگران نباشید، امروز من کار داشتم مامانم دست بکار شده بود، وگرنه من خودم هم درست میکنم.☺️😊🌱 کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5957 نگران نباشید، امروز من کار داشتم مامانم دست بکار شده بود، وگرنه من خودم هم درست میکنم.☺️😊🌱 خودم "هم"؟ مگه مردا نباید کار کنن و چیزی درست کنن😐نگرانی به خاطر چیزایی که نوشتی منظورم بود فکر کردم داری از نونی که دیدی جایی تعریف میکنی مثلا🗿 سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند! -گوته
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 خودم "هم"؟ مگه مردا نباید کار کنن و چیزی درست کنن😐نگرانی به خاطر چیزایی که نوشتی منظورم بود فکر کرد ... کار در خانه بود منظورم.هر از گاهی من غذا درست میکنم، نان سنتی درست میکنم و....🥲 کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29842 نوش جان🌱اونو کی دندون زده😁 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 نوش جان🌱اونو کی دندون زده😁 ممنون.من🥲چون ناهار هم نخورده بودم، یه دونه خوردم😅😅 کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29842 ممنون.من🥲چون ناهار هم نخورده بودم، یه دونه خوردم😅😅 خوب کردین، نوش جونتون، سفرتون پربرکت الهی🌱 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 خوب کردین، نوش جونتون، سفرتون پربرکت الهی🌱 از دعای خیرتون سپاسگزارم.سفره ی شما هم پر خیر و برکت باشه.لطف عالی متعالی.🌿🍃 کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5957 کار در خانه بود منظورم.هر از گاهی من غذا درست میکنم، نان سنتی درست میکنم و....🥲 منم کار در خونه منظورم بود سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند! -گوته
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 منم کار در خونه منظورم بود خوبه، حداقل یک مورد مشترک پیدا کردیم.ممنون از توجه شما. کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5957 خوبه، حداقل یک مورد مشترک پیدا کردیم.ممنون از توجه شما. پس لازم شد عقایدم رو بیشتر بررسی کنم شاید تو این یه مورد هم اشتباهی رخ داده🥸 سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند! -گوته
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2425 پس لازم شد عقایدم رو بیشتر بررسی کنم شاید تو این یه مورد هم اشتباهی رخ داده🥸 نیاز به بررسی عمیق عقاید نیست. اختلاف سلیقه و نظر ها، حکایت از درک متفاوت از مسائل دارد و ممکن است که هیچ یک از این درک ها اشتباه نباشد! کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@