2777
2789
عنوان

سیگارو ترک کردم

160 بازدید | 31 پست

بخاطر اروم کردن حمله عصبی سیگار میکشیدم

مادرم فهمید گفت یکبار دیگه بکشی شیرمو حلالت نمیکنم منم به احترامش گفتم چشم و نمیکشم ولی دارم میمیرم زنده میشم انگار یکی قلبمو محکم فشارررر میده چاقو میزنه تند تند توش....

تا کنکور چیزی نمونده باید خودمو جمع کنم اما تش بتونم روزی سه ساعت درس بخونم ثانیه به ثانیه دارم میمیرم زنده میشم مشکلات یکی دوتا نیست نمیدونم برای کدوم بنالم کنارش عذاب وجدان هم خفم میکنه یوقتا میگم مادرم مگه جای منه ببینه دارم چقدر حمله عصبیو قائم میکنم و خم به ابرو نمیارم؟

انگار اینطوریم دستم یخ میشه کلییی عرق میکنه دست پام قلبم سنگینی میکنه خیلی زیاد

نفسم بالا نمیاد مخصوصا شبا یوقتا نفسم قطع میشه سرفه نمیکنم یا میکنم بدجور سرفم میگیره حتی گریم نمیاد

کاش مادرم هیچوقت قضیه سیگار کشیدنم نمیفهمید تنها چیزی که یزره جای حمله عصبی و نوشخوار فکریم میگرفت یزره همین بود نمیتونم برم پیش روانشناس یکبار رفتم بم قرص تجویز کرد اما قرص میخوردم حس بدی داشتم بدنم گرم میشد و مخصوصا سرم پر حرفی میکردم و یکسری رازامو خود سر لو میدادم یا به افرادی که کات کردم پیام میدادم خودمو کوچیک میکردم فاز مهربونی میگرفتم کلا خیلی بد بود صورتم خط لبخند افتاده و چشام اندازه چاه گود افتاده برام دعا کنین من فقط ۱۹ سالمه...

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پانیک داری؟

اره......

نمیتونم برم روانشناس چون خانوادم سنتین میگن تلقینه چیزی نیست

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

عزیزم علائم ترک اولاش سخته بعدش اوکی میشی

اوکی ولی حمله های عصبیم چیکار کنم

سیگار خیلی ضرر داره... سرطان حنجره و سرطان ریه میده، تنگی نفس میگیری ،پوستت خراب میشه دندونات زرد میشه. حیف تو نیست سیگار بکشی عزیزم... یه راه دیگه پیدا کن برا ارامش، مثلا کتاب خوندن،فیلم دیدن ،ورزش کردن.

اره......نمیتونم برم روانشناس چون خانوادم سنتین میگن تلقینه چیزی نیست

پسر منم داره

خیلی بده الان داشتم غصش رو میخوردم

همش تقصیر باباشه اینقدر که ترس تو جون این بچه کرد

چارش فقط کنترل استرس هست

ولی منم میخوام پسرم ببرم دکتر

شوهر منم هیچی نمیفهمه

فک میکنه بچم مسخره بازی درمیاره

با افتخار معلمم

سیگار خیلی ضرر داره... سرطان حنجره و سرطان ریه میده، تنگی نفس میگیری ،پوستت خراب میشه دندونات زرد می ...

مرسس از کمکت ولی این چیزایی گفتی راه حل روانشناسی زرده

فکر کن یکی تموم زندگیش پاشیده

نا نداره راه بره چه برسه کتاب

تهش بتونم صادق هدایت بخونم که درکم کنه اما کتاباش که خریده بودمو همرو خوندم

دیگه نوبسنده ای نمیشناسم اینقدر تاریک بنویسه اگم بشناسم وقتی نمونده که کتاب بخونم

مشکل قلبی نداری؟

نمیتونم پیگیری کنم چون خانوادم یکسره توصیه های سنتی خودشون میکنن میگن دکتر لازم نداری

البته بچه بودم میرفتم نوار قلبیم خوب بود اما وقتی قلبم اسکن کردن گفتن دریچه بطن راست یا چپت موقع عصبانیت خوب نمیزنه اون موقع کلاس هفتم یا هشتم بودم

پسر منم دارهخیلی بده الان داشتم غصش رو میخوردمهمش تقصیر باباشه اینقدر که ترس تو جون این بچه کردچارش ...

پیش روانشناس نبر بهش قرص میدن خدانکرده منگ میشه

ببرش پیش تراپیست باهاش صحبت کنه

مثل من نشع خدانکرده برای اروم کردن خودش از ازین زهرماریا استفاده کنه

خب همون مشکل تپش قلب داری پسخب باید بری معاینه قلب بشی

اخه قلبم درد میگیره صرفا جلومه و یوقتا عصبی زیاد شم دست چپم تیر میکشه اما میگن علائم قلبی اینه که حتی پشتتم تیر بکشه واس من نمیکشه