2777
2789
عنوان

دوستم قهر کرده

126 بازدید | 11 پست

دوست چند سالم برای تولدم کادو خرید بعد تو قطعی نت و پیام واینعا بود بعد من کلا اهل زنگ زدن نیستم کادوش هم دوس نداشتم در برابر کادو من هیچ بود بعد زنگ زد گلایه ک چرا تشکر نکردی بابت کادو منم گفتم دستت درد نکنه یادم رفته بوده این قد این مدت این اتفاقا افتاده اونم گفت اوکی قطع کرد بعد من وصل ک میشدم بهش پیام میدادم تو وات و اینستا واینعا محلم نمیداد الآنم چند روزه قهره منم هیچی نگفتم ولی دلم براش تنگ شده اینم بگم کادو من طلا بود مال اون لباس چند برابر خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم مقصر تویی

کادو خریده برات شما توان مالی داشتی طلا خریدی اون نداشت بلوز خریده این چه رفتاری بود

کادو رو حتی اگه دوست نداشتی هم باید تشکر میکردی

والا منم از اینجا ناراحت شدم

بدم میاد وقتی یکی برات کادو بگیره ولی آدم پیش خودش فکر کنه کادویی که خودش داده بهتر خب حتما که نباید همه کادو ها در سطح هم باشن ببخشید ولی حق داشته ناراحت بشه در هر صورت باید تشکر می کردی

زندگیتو فدای رفیق نکن من واسه رفیقام همه کار کردم از همه چیزم گذشتم ولی اخرش چون دوست پسرشونو عروسیم ...

به هرکی بیش از لیاقتش خوبی میکنی همون میشه عوضی ترین و لاشی ترین آدم زندگیت

قورباغه رو تو تشت طلا هم بذاری باز میپره تو مرداب

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

بنظرم مقصر توییکادو خریده برات شما توان مالی داشتی طلا خریدی اون نداشت بلوز خریده این چه رفتاری بودک ...

عزیزم من اصلن به روش نمیوردم ناراحت شدم تو حال روحی بدی بودم جدا شده بودم بعدم وضع مالی اون از من بهتره آیفون خریده کلی کادو گرون برای دوست پسرش من نمیگم طلا بده اصلن من بحثم کادو نبود واقعا نت و اینها قطع شده بود زمانی که به دست من رسید

بدم میاد وقتی یکی برات کادو بگیره ولی آدم پیش خودش فکر کنه کادویی که خودش داده بهتر خب حتما که نباید ...

عزیزم وضع مالی اون از من خیلی بهتره آیفون خریده کلی کادو گرون برای دوست پسرش