2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سوال کلی پرسیدی

الان مثلا من اطلاع دارم ولی راجب ترکیه

باید تعیین کنی کدوم کشور شرایطت چیه سطحت چیه

تا کی میخوای بری

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

معدل خوب

روزمهٔ قوی

سطح زبان بالا

باید بزاری تحصیلت اینجا تموم بشه بعد همراه با ریز نمرات و مدارک تشریف ببری سفارت برای درخواست اپلای. سفارت کشوری که میخوای بری رو باید سرچ کنی، توی تهرانه اگه سفارت داشته باشه توی ایران، میری اونجا و پیگیر میشی دیگه.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

ترم دو هستم هیچ رزومه ای ندارم باید چیکار کنم

باید صبر کنی دانشگاهت تموم بشه

روزمه هم مقاله ترجمه کرده باشی، دوره شرکت کرده باشی مرتبط با رشته ات که مدرک بین المللی داده باشه، کتاب ترجمه کرده باشی خیلی امتیاز خوبیه، جایزه ای اگه مرتبط با رشته ات داری، ریز نمرات و معدل، دانشگاه و... همهٔ اینها توی رزومه مؤثره

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

معدل خوب مثلا چه معدلی؟

معدل الف دیگه

۱۸ و ۱۹ به بالا

من نمیتونم صبر کنم تا درسم تموم بشه راه دیگه چیه

نداره

مگه با پول برید ثبت نام کنید