عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره.ب گل پژمرده آب نده رو اسب مردنی شرط نبند
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره.ب گل پژمرده آب نده رو ا ...
من اکانت پارتنرمو دارم اینستاشو خودش نمیدونه همش عکس دخترارو سیو میکنه اونایی که هیکل قشنگی دارن فرقی هم نداره ایرانی بلاگر غیر بلاگر حتا دخترای ک خیلی تتو دارن ولی خانوادش اصلا اینجوری نیستن ینی اینجور دختر نمیپسندن دلیل این رفتارش از نگاه ی پسر یا آقا چیه ممنونم
من اکانت پارتنرمو دارم اینستاشو خودش نمیدونه همش عکس دخترارو سیو میکنه اونایی که هیکل قشنگی دارن فرق ...
تنوع طلب هوس باز دل توان هرزه موندن نداره حریص کمبود محبت ذات خراب
ینی آقایون دیگه دخترارو نگاه نمیکنن و اینکار غیر عادیه ؟
همه مث هم نیستن