2777
2789
عنوان

یچیزی بگم

201 بازدید | 11 پست

نمیدونم حالا چه برداشتی میکنید من رشتم روانشناسیه امروز از صب تو سایت بودم

ی اختلالی هست ب اسم منیپولیت یا دستکاری روانی دقیقا چیزی که از صب دارم میبینم استرس انداختن ب جون همدیگه دروغ گفتن تاپیکایی دیدم که واقعا دروغ بودن ولی همین تاپیک منبع اضطراب بوده و نقطه ضعف ما دقیقا همین بوده و از خوب جایی استفاده میکنند ج. گ حالا چه بشه ن نشه تهدیدات هست ب دنباله تهدیدات استرس و جنگ روانی راه انداخته شده خبرای نامعلوم دعوا بین افراد ببینید شما اگه ی درخت تنومندو بخوایین قطع کنید خیلی باید تلاش کنید. زحمت زیادی داره حالا اگه این درخت موریانه خورده باشه ب راحتی خودش خم میشه. ما دقیقا الان موریانه رو تو جونمون داریم استرس توانی نذاشته هر طرف که برمیگردیم مشکلاتی گریبان گیرمون هست پس لطفا لطفا اینجا شایعه پراکنی و از منبع (میگن ) فلان اتفاق افتاده حداقل استفاده نکنید اینجا کلی ادم باردار هست همین اضطراب مادر روی بچش تاثیر داره ( من بیطرفم لطفا توهین نکنید خوشتون نمیاد میتونید رد شید ) این مدتو تاپیکای خوب بزنید سرگرم کننده وایب مثبت میتونه حال ادمو حتی برای تایم کمی خیلی بهتر کنه 🌱

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مشت عوضی ریختن تو سایت فقط دروغ دروغ عمدا میکنن این کارو

خیلی بار منفی داره من خودم ادم استرسی هستم سعی میکنم کنترل کنم ولی حتی با عنوان تایپک استرس میدن

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

خیلی بار منفی داره من خودم ادم استرسی هستم سعی میکنم کنترل کنم ولی حتی با عنوان تایپک استرس میدن

من اصلا استرس یا ترسی ندارم

همه چیز دست خداست برا خیلی چیزا ترسیدم و حرص خوردم تهش باز خدا کار خودشو کرد ترسیدن باعث نشد چیزی درست بشه پس خودمو سپردم به امواج دنیا هر چی شد شد

ولی انقدر بدم میاد دروغگوها میرن رو مخمون برا ازار هم وطناشون همه تلاشی میکنن کلی زن باردار اینجاست چه حالی میشن طفلیا