2777
2789
عنوان

سواااال

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست
دمت گرم حالا ببین جوابی داره😏

متاسفانه ضعف ما همینه، اونا که ضد حکومتی هرچی باشه حتی درست باور نمیکنن، اونا که ارزشی هستن، چیزای غیر صدا و سیما رو قبول ندارن....آدم باید نظر کارشناسی مختلف رو بخونه. هم موافق هم مخالف تا بهتر تحلیل کنه

کدوم خبرگزاری بهم بگین که منم بخونم مثل شمانه من به این دوتا خبرگزاری بسنده نمیکنم و توی اینستا دارم ...

اینستا رو اصلا توصیه نمیکنم.... چون اصلا راست و دروغش سخته....

خبرگذاری های معتبر آمريکا، انگلیس و عربی.... مخالف و موافق. من متن های علی علیزاده رو هم خیلی میخونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست همه لقمه درست و راست تحویل ما بدن، پس خودمون باید تلاش کنیم اخبار درست رو پیدا کنیم، اینام همش راست نمیگنا، بزای همین مجموع اینارو ببنین با عقل جور درمیاد. مثلا توی چندتا شبکه آمریکایی و انگلیسی همینو میگفتن که آمار کشته ها غیر واقعیه. خودتونم در نظر بگیرین، توی ۸ سال جنگ ایران و عراق ۲۰۰ هزارنفر کشته شدن. حالا توی ۲ روز ۴۰ هزارتا منطقیه؟؟؟ تازه هر روزم آمار بی حساب بالا میره. خب فکت پشت این اخبار کجاست؟ چرا کد ملی منتشر نمیکنن که صحت ادعا مشخص بشه

اینستا رو اصلا توصیه نمیکنم.... چون اصلا راست و دروغش سخته.... خبرگذاری های معتبر آمريکا، انگلیس و ...

اینستای خانوادههایی که کشته دادنو قبول ندارید؟بعد خبرگزاری رو قبول دارین

اونم خبرگزاری که اصلا نمیگین سایتشو فقط میگین خبرگزاری زبان اصلی؟

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤

قرار نیست همه لقمه درست و راست تحویل ما بدن، پس خودمون باید تلاش کنیم اخبار درست رو پیدا کنیم، اینام ...

خنده داره دیگه هیچی ندارین بگین میگین چرا کدملی منتشر نمیکنن😂یه کشته شده اصلا هیچیکو نداشته بیان پیگیرش شن اسم و فامیلش مشخص نیس شما میگی کدملی؟

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤

اینستای خانوادههایی که کشته دادنو قبول ندارید؟بعد خبرگزاری رو قبول داریناونم خبرگزاری که اصلا نمیگین ...

سآیت خبرگزاری هارو براتون مینویسم ولی شما خداوکیلی کدوم رو میری چک کنی؟ اینستا چندتا حساب کاربری فیک میشه ساخت؟ من نگفتم اونا دروغ میگن، میگم تشخیص راست از دروغ سخته اونجا. بعدم خانواده ها داغدارن کسی منکر این نیست، هیجان الان بالاست ولی واقعیت های روز دنیا بر اساس احساسات جلو نمیرن که ما فقط به دیدن خانواده ها بسنده کنیم.

اسم چندتا سایت اگه مشتاق بودین آرشیو خبرهاشو از قبل ۱۸ دی به بعد ببینین:

CBS آمریکا، CNN, فرانسهAFP ، یورونیوز و...... لطفا تحلیل های کارشناسی هارو گوش بدین نه فقط اخبار صرفش رو

خنده داره دیگه هیچی ندارین بگین میگین چرا کدملی منتشر نمیکنن😂یه کشته شده اصلا هیچیکو نداشته بیان پی ...

پس معیار شما برای تشخیص راست از دروغ چیه؟ ما نباید ببنیم چه خبری به مذاقمون خوش میاد که باور کنیم یا نه! حکومت باید ۳هزار کشته ادعایی خودش رو به تفکیک اسامی و کدملی منتشر کنه، اینترنشنال هم ادعای ۴۰ هزار نفرش رو. شما بگو چه راهی برای تشخیص دروغ از واقعیت هست؟

خداروشکر الان همین اینترنتی ک نمیخوان وصل بشه وجود داره...

پس از منابع معتبر دنبال حقیقت باشین. از قبل ۱۸ دی تا الان،

ما توی همین ایام یکی از اقوام رو به علت مرگ طبیعی ازدست دادیم. برای همین این دوهفته چندباری باغ رضوان رفتم. خانواده های داغدار رو جلوی چشمم دیدم، گریه های مادرهارو دیدم، پس کشته شدن جوون هامون دروغ نیست، اتفاقا یا اقوام یکیشون هم همکلام شدم، بنده خدا جوونی بوده که داشته میرفته شیفت شب..... آدم تا ته قلبش تیر میکشه.

ولی ولی ولی من همین الان میتونم از یه عالمه فیلم و عکس و خبری که هست، توی اینستا یه صفحه فیک درست کنم و بگم فامیلمون کشته شده، از مراسم ترحیم هم عکس و فیلم زیاد دارم. تا بیاد صداش دربیاد که دروغ گفتم، خیلی ها باور میکنن و به آمار کشته ها اضافه میشه. پس خواننده صفحه من از کجا بدونه دروغ میگم یا نه؟ اون که اسم ۳ هزار یا ۴۰ هزار کشته رو کامل حفظ نیست، پس راحت باور میکنه.

همین وکیلی که توی اصفهان کشته شده، من و تو اینترنشنال گفتن کار حکومته، ولی اون عضو بسیج کانون وکلا اصفهان بوده. خب پس الان حرف کی رو باید باور کرد؟ اینترنشنال؟

خنده داره دیگه هیچی ندارین بگین میگین چرا کدملی منتشر نمیکنن😂یه کشته شده اصلا هیچیکو نداشته بیان پی ...

خداوکیلی خواهشا یه راه پیشنهاد بده به دور از تعصب و جانبه گرایی، که حقیقت رو از دورغ تشخیص بدیم، حداقل توی همین آمار کشته ها. به جز منتشر شدن اسامی چه کار دیگه ای میشه کرد؟ نمیشه چون حکومت رو قبول نداریم همه چیش رو دروغ برداشت کنیم و یا چون قبولش داریم ۱۰۰ درصد بگیم راست میگه. پس همیشه باید دنبال آدم بی طرف هم گشت، ببینیم بقیه که بیرون گود ایستادن چی تحلیل میکنن.

حرف من همینه، لقمه آماده برای هیچ رسانه ای نباشین. هرچیزی رو راحت باور نکنین چه اینوری چه اونوری . وگرنه همه ما دغدغه وطن داریم. دشمن هم نیستیم. هر نفری که کشته شده یه ایرانی بوده، همون یک نفرم زیاد بوده ولی دمیدن تو آتیش کشته های بیشتر به نفع کیه؟