2777
2789
عنوان

سواااال

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست
نظرم رو فریاد بزنم؟؟؟ سواله عزیزم سوال

چون حتی کارشناسای آمریکایی هم توی آمار کشته ها تردید دارن، چون خود مقامات آمریکا و اسرائیل گفتن ما کنار افراد مسلح توی ایرانیم. ولی شما اینارو نمیبینی، فقط یه سری اخباری که خودتون قبول دارین گوش میدین. ببین من اصلا صدا و سیما نمیبینم، من و تو و اینترنشنال هم نمیبینم. خبرای زبان اصلی ر. از جای دیگه میخونم. ولی واقعا انقدر که شما سیاه نمایی میکنین نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حتی کارشناسای آمریکایی هم توی آمار کشته ها تردید دارن، چون خود مقامات آمریکا و اسرائیل گفتن ما ک ...

دوباره بخون من توی تاپیکم چی نوشتم بعد واسه خودت همینطوری بگو

چون حتی کارشناسای آمریکایی هم توی آمار کشته ها تردید دارن، چون خود مقامات آمریکا و اسرائیل گفتن ما ک ...

خبرای زبان اصلی رو از کجا میخونین؟

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤

عریزم نیازی به اخبار نیست خودمون با چش خودمون داریم میبینیم کور نیستیم که

خبرای زبان اصلی رو از کجا میخونین؟

از خبرگذاری های خودشون دیگه.... توی گوگل بزنین میاد.

باید ببینی کدوم برات باور پذیر تره، چون اونام همه رو راست نمیگن. ولی از منابع مختلف گوش بدین، به صداوسیما و اینترنشنال فقط بسنده نکنین، اونا سفید میگن اینا سیاه، خبرهای مختلف رو بخونین، عقل خودتونم وارد تحلیل کنین

از خبرگذاری های خودشون دیگه.... توی گوگل بزنین میاد.باید ببینی کدوم برات باور پذیر تره، چون اونام هم ...

کدوم خبرگزاری بهم بگین که منم بخونم مثل شما

نه من به این دوتا خبرگزاری بسنده نمیکنم و توی اینستا دارم خانوادههای این بچه هارو میبینم

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤