2777
2789
عنوان

خانواده بد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست
عجبااااخب خودت احوالپرسی کن ازشون. بگو من در ارتباط نیستم باهاش.اگر بازم گفت زنگ نزن بگو دیگه توقع ن ...

میگم اوناهم ب مامانم میگن مامانمم همش میگ دروغ میگ فلان فلان شده. یبار دایی کوچیکم ب بابام گفت درست نبود اینجوری دختر شوهر بدی گناه داشت یه جهازی توجهی داییم گفت بابات برگشته گفته من جهاز دادم خداتومن از حقوقم بابت قسط داره کم میشه منم هی قسم ک دایی دروغه دیگ زنگم نزدن چی بگم چیکار کنم

بخدا منم نمیبینمشون راحت ترم ولی همش دلم میگیره میگم منکه دختر بدی نبودم تو خونشون مظلوم بودم توقعی ...

من میگم الان وقت این حرفا نیست وقتی تا الان تونستی از اینجا به بعد هم میتونی

من دوتا بچه اوردم و بزرگکردم بدون کمکشون

منم مثه شما توقع چندانی نداشتم همین که خوب باشن و عادی باشن واسم کافیه

ارزو دارم فقط زنگمیزدندحالمو میپرسیدن

ولی وقتی کار دارن سریع تماس میگیرن

یعد هم به کل فامیل میگن که اینا قهر کردن و نمیزارن نوه رو ببینیم و..... هرکی میبنت مون میگه خوب نیس کارتون و.....

منم اصن حوصله ندارم بشینم همه چیزو واسه کسی تعریف کنم

کلا ابرومونو بردن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ببخشید معذرت میخوام که این حرفو میزنم اما انگار مادرت عقده داره ، برای سلامتی زندگی خودت هم که ...

همه بهم میگن انگار پر از عقده وکمبوده دوران عقد از پسرش وبابام توقع نداشت همش از همسر من تولدش همسرم کیک گرفت کادو گرفت سال ۴۰۰ یه ساعت گرفت باهم رفتیم یک و ۱۰۰ پول داد خیلی گرون نبود درحد توانش خرید مامانم ن کیکشو برید ن حرف زد فرداش گفت بی احترامیه باید شام میبرد بیرون کادوی خوب کادوشو از راه پله انداخت بیرون ب من گفت ببر بده بهش

همه بهم میگن انگار پر از عقده وکمبوده دوران عقد از پسرش وبابام توقع نداشت همش از همسر من تولدش همسرم ...

توروخدا برای خودت و خانوادت (شوهرت و بچت)هم که شده ول کن این زنو

وقتی ازدواج نکرده بودی هم همینطوری بودن ؟!

همیشه فرق میذاشت بین منو داداشم همیشه مثلا عید میشد داداشم زنگ نمیزد تبریک ب من میگفت حق نداری بزنی بعد سریع میرفت در گوش داداشم این میخواد برنه الان تو بد میشی بزن

پاشو کمادر بزرگم عمل کرده داداشم بی عاطفس نرفته زنگم نزده برای همین مامانم ب من نگفته ک یوقت نرم داداشم بد بشه

میگم اوناهم ب مامانم میگن مامانمم همش میگ دروغ میگ فلان فلان شده. یبار دایی کوچیکم ب بابام گفت درست ...

پاشو قورمه سبزی

سس ماکارانی

لوبیا و حبوبات پخته بار بزار

پیاز داغ درست کن فریز کن

همبرگر درست کم

از الان کم کم اماده کن برای چهل روز اول که راحت باشی

محل نده بابا خدارو شکر بچه دار شدی به دنیا بیاد غم دنیا از دلت میره منم مثه تو این روزا رو گذروندم پاشو الکی غصه نخور خیلی ها بچگی پدرومادرشون فوت کرده فرص کنیم ماهم اینجوری بودیم

من میگم الان وقت این حرفا نیست وقتی تا الان تونستی از اینجا به بعد هم میتونیمن دوتا بچه اوردم و بزرگ ...

بخدا هرکی دوست اشنا همسایه میگ تنها نمون برو پیش مادرت یا مادرت کو حوصله توضیح ندارم همش میگم کاش بگم ندارم فوت کردن

توروخدا برای خودت و خانوادت (شوهرت و بچت)هم که شده ول کن این زنو

هنوزم ک حرف میزنه از ۵ سال پیش میگ اصلا نمیتونه خوب باشه تازگیا فهمیدم داداشم نامزد کرده حتی ب من خبرم ندادن

پاشو قورمه سبزیسس ماکارانیلوبیا و حبوبات پخته بار بزارپیاز داغ درست کن فریز کن همبرگر درست کماز الان ...

خدا از من بدش نیاد ولی همش میگم نداشتم بهتر بود تا اینجوری😔